New in: A little Gucci tee for my Cookie

I går var jeg til et rigtig godt arrangement hos LEGO, som jeg fortæller mere om i morgen og da arrangementet var slut havde jeg lige lidt tid inden jeg skulle have toget hjemad igen. Første stop var Magasin, hvor jeg havde udset mig en ny pung, men da denne var udsolgt, måtte jeg slukøret forlade stormagasinet og sætte afsted mod Nørreport. Og se. Her var det så det gik galt, for Gucci har jo, som alle andre, startet udsalg og det måtte jeg naturligvis lige ind og browse. Nåede så aldrig længere end inden for døren, for der forelskede jeg mig lynhurtigt i tre ting til Cookie. Så cool tøj jo, men selv om der var rabat, så er det jo lidt andre priser end Hummel og Zara Kids (hvor jeg for øvrigt også gjorde et stop) – jeg huskede dog på mit eget indlæg om at købe færre men bedre ting og retfærdiggjorde derfor købet af denne skønne t-shirt med seleprint på. Han kan bruge den længe….nu allerede som sådan en lidt oversize tee til lidt baggy bukser og i hvert fald 3-5 mdr. frem. Jeg er vild med den, så nu har knægten sgu’ også Gucci 😉

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Indkøb, Looks, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

9 svar til New in: A little Gucci tee for my Cookie

 1. Bolize skriver:

  Den er noget så skøøøøøøøøøøn ♥

 2. Det er en heldig lille knægt, du har 🙂 Og nu er iPhone-coveret kommet, så fint!

 3. Heidi skriver:

  Ihh fedt med en lille gucci dreng, den er da for fed :O)

 4. Ann-Sophie skriver:

  Haha <3 Hvor er det blæret! 😀 Man kan jo ligeså pode dem med smag for det gode i livet, ikk?

 5. Cfashion skriver:

  Hvor er den sød, han er vist en heldig kage ham Cookie 😉
  Jeg glæder mig til at høre om LEGO eventet, Guldklumpen har rigtig meget LEGO tøj, det er i en super god kvalitet, god pris og så er det bare SÅ sødt!
  /Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *