inspiredbykids.dk – et idéunivers med muligheder og inspiration

inspiredbykids.dk
Før jeg tog på ferie, blev jeg opmærksom på, at et nyt online idéunivers har set dagens lys. På inspiredbykids.dk kan børnefamilien finde ideer til alt fra garderoben over madplaner til spændende aktiviteter, tips og tricks når det kommer til at holde ferie i og uden for landet med børnene. Der er fx en guide til de bedste badestrande for børn og en god håndsrækning til at få ideer til en sommermadplan med lette retter som ikke tager en krig at lave. Begge dele er ting, som jeg personligt selv er glad for inspiration til, for hjemme hos os skal maden indimellem gå lidt hurtigt og vi nyder faktisk at tage en tur ud i det blå, men mangler ofte viden om andet end vores nære lokalområde.

Det er name it der står bag siden og garderobeindlæggene indeholder derfor tøj, som både er til at betale og som er moderne. Der er fx et rigtig fint indlæg om skolestart, som jo nærmer sig med hastige skridt for rigtig mange danske børn, men også mange andre gode artikler om mode.

inspiredbykids.dk

Jeg synes det er rigtig fedt, at vores danske mærker ønsker at brede sig ud over bare at være et tøjmærke …. det er federe når mærker nærmer sig at være et koncept i stedet. At man får “mere med i pakken”. Jeg har i hvert fald skrevet mig op til nyhedsbrevet (det kan du også gøre her)så jeg får nys om, når der er nye artikler. Hvis du og din familie endnu har sommerferien udenlands til gode (heldige asner) så vil du måske lige afstemme din pakning af feriekufferten. Det er noget jeg selv arbejder på at blive en hel del bedre til … jeg fatter ved gud ikke, hvordan nogle mennesker kan pakke kufferter på 10 kg 😀 Jeg har altid overvægt …. ha ha 🙂

Udgivet i samarbejde med name it.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Familieliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *