Når man nu får verdens sejeste kasket ….

Dinotrux
… OG DINOTRUX samtidig releases på Netflix, så er man tæt på at være verdens største happy camper. I hvert fald, hvis man er 3 år gammel og elsker dino’er. Okay, indrømmet, jeg synes egentlig også Dinotrux er fin og kom da til at se med et par minutter (ahem) her i løbet af weekenden. Men hey – det er mega hyggeligt at sidde med iPad’en, se netflix og få muligheden for dels at have guldet siddende på skødet i lang tid, men også de små sjove samtaler der kommer ud af at se film sammen. Love it.
SÅeh … pt … er det sådan at vi stadig har Ninjago på førstepladsen (Cookie tror han er Cole indimellem…..hmmm… og jeg må kun være Jay …. ville hellere være Sensei, men det er kun morfar der må være det…..) og så tror jeg faktisk, at Dinotrux er på vej til at overhale Rasmus Klump, som jo altså så må indtage en beskeden 3. plads. Ser vi meget Netflix? Næ…..eller definer lige “meget” ….. men når der er afslapning, så er det oftest med iPad’en og jo, så er det tegnefilm på flixen der bliver valgt. Cookie ser måske en halv time i hverdagene og måske en time fordelt over dagen i weekenderne og det synes jeg egentlig er helt fint.

Den seje kasket har vi fået fordi vi er en del af Netflix’ Streamteam … der skal ikke så meget til at gøre min 3-årige glad. Han elsker den seriøst 😛

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Når man nu får verdens sejeste kasket ….

  1. Bolize skriver:

    Ja, han er super nem at gøre lykkelig og han er da bare så sød med den kasket 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *