Samarbejde med bloggen

I afsnittet “Om MiniMalsen” kan man læse lidt mere om min baggrund som blogger. Jeg har været aktiv blogger i over 4 år – først på min mode- og skønhedsblog Malsen.dk, som stadig eksisterer, og senere her på MiniMalsen.dk.

Denne blog sigter mod læsere, som interesserer sig for børnemode og barneliv. Jeg forsøger at inspirere bredt over køn og alder. Den primære målgruppe er kvinder med børn, men der er også læsere uden børn, bedsteforældre og fædre, som klikker forbi.

Jeg er altid åben overfor at samarbejde med virksomheder, institutter, PR-bureauer mm. Samarbejdet skal altid gennemdrøftes grundigt, så det passer til bloggens ramme, for min troværdighed er mit omdrejningspunkt for al blogging og derfor skal jeg kunne stå inde for alt der skrives her.
Samarbejder spænder bredt og kan være alt fra tests af produkter til konkurrencer. Skriv til mig på blog@minimalsen.dk og lad os finde et format der passer.

Kh
Marlene // MiniMalsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *