Om MiniMalsen

Kære læser,

Hjertelig velkommen i mit webhjem nr. 2 – MiniMalsen.dk! :)
I kender mig fra Malsen.dk hvor jeg skriver under navnet “Malsen”, men jeg hedder nu Marlene 🙂 Hvis I har læst med på den blog, så ved I også, at jeg for ganske nylig (maj, 2012) blev mor til en lille dreng. Jeg havde ikke været gravid længe, før jeg begyndte at få ideer til en børneblog og ideerne er sandelig ikke blevet færre efter, at han er kommet til verden. Nogle af de ideer håber jeg at kunne kanalisere ud gennem denne blog, som bliver en blanding af børnemode og barneliv (I kan se alle kategorierne ude i højre side). Det er helt bevidst, at jeg ikke blander min egen modeblog sammen med denne. Det er to forskellige ting jeg vil og derfor holdes de adskilt ;)

MiniMalsen handler ikke kun om babydrenge…..jeg vil lægge mig i selen og forsøge at inspirere bredt over mange aldersgrupper og begge køn, selv om mit eget indre fokus selvfølgelig (og naturligt nok) er på den aldersgruppe min søn selv er en del af.
SÅ pigemødre, læs med! Drengemødre, læs med! Og ja….synes bare, at I alle sammen skal læse med….uanset om I har børn eller ej! :)

Håber at I vil tage godt imod bloggen og initiativet!

Kærlige hilsner,
(Mini &) Malsen/ Marlene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *