Etik

Etik

MiniMalsen.dk er en personlig børneblog, som udtrykker et subjektivt syn på forskellige undergenrer inden for børnemode og barneliv. Alle referencer, hvad enten det er ris eller ros er derfor et udtryk for egne observationer – også selv om der er tale om et sponsoreret indlæg. Med andre ord, så kan man altså ikke købe sig til positiv omtale, men hvis jeg finder et produkt, koncept eller firma interessant, så er jeg åben over for samarbejde.

Ang. reklame:
I det tilfælde et firma får betalt reklame på min blog, vil dette tydeligt fremgå enten ved en overskrift i sidebaren eller ved en parentes øverst i indlæget – (Sponsoreret indlæg). Alternativt, vil det give sig selv, at der er tale om en reklame fx hvis det er et reklamebanner for en virksomhed i top, side, mellem indlæg eller bund.

Læsere skal tydeligt kunne se, hvad der er reklame og skal kunne træffe et valg, om de vil læse videre – alt andet vil være i strid med markedsføringsloven om skjult reklame, som jeg opfatter den.

Igen, jeg skriver kun om ting/varer/firmaer, som jeg på den ene eller anden måde kan stå inde for, som jeg mener mine læsere kan bruge til noget og teksten er altid et udtryk for min egen holdning. Jeg bruger aldrig andres tekster med mindre der er tale om et citat, som i det tilfælde vil være mærket “citat”.

Ang. links:
I det tilfælde et link indebærer en betalt reklame eller et afkast/kommission til mig, vil dette fremgå af indlæggets tekst. Disse links kaldes ofte affiliate links og indlægget kunne derfor være mærket således: “I dette indlæg gøres brug af affiliate links”.

Et affiliate link giver et afkast til bloggen, men der er ingen merudgift for den som klikker på det. Jeg får blot en smule ud af, at du klikker på linket. Jeg prøver pt affiliate links lidt af og der er blandt andet et par bannerreklamer i siden og bunden af bloggen. Derudover, vil jeg også prøve tekstlinks af og det er i så fald og som før skrevet markeret i indlægget. Er du i tvivl, spørg! 🙂

Ang. gaver:
I det tilfælde jeg viser noget på min blog, som er givet til mig som gave eller til test af et firma, så ville dette fremgå af indlæggets tekst.

Firmaer er altid velkomne til at sende produkter/varer, men der er ingen garanti for at de omtales med mindre en gennemsigtig aftale (for læserne) er indgået.

Har du spørgsmål til denne del, er du altid velkommen til at skrive.

Har du et firma og ønsker samarbejde, skriv da til blog@minimalsen.dk for yderligere dialog.

Alt det bedste,
Marlene (Malsen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *