Cookie’s Outfit 06.01.2013: Casual Norlie Sailor Knit

Jovist, kan jeg godt lide spraglede heldragter. Til at slappe af i, hygge i og sove i, men de daglige outfits bliver mere og mere enkle i takt med at Cookie bliver større. I øjeblikket gør vi det en del i jeans med en lækker strik til. I går var det sådan her han så ud, den lille frækkert 🙂 Strik er både varmt og lækkert og kan godt lide detaljerne ved halsen på denne sømandsudgave fra Norlie.

Norlie kabelstrik
strik: Norlie // jeans: Levi’s // futter: Melton

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Looks og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

11 svar til Cookie’s Outfit 06.01.2013: Casual Norlie Sailor Knit

 1. Cfashion skriver:

  Åh hvor er han bare kær!! Jeg er vild med den strik, mønsteret er lige mig og Guldklumpen 🙂 Jeg er på udkig efter en opskrift på netop sådan en, som jeg selv kan strikke til ham. Derefter hapser jeg mønsteret til noget til mig selv 😉
  /Camilla

 2. Heidi skriver:

  Cute er han altså den lille model fyr, lækker trøje. :O)

 3. Rikke skriver:

  Han er altid så velklædt den lille fyr. Synes på et tidspunkt at du sagde at du ville sælge ud af hans gardarobe?!? Jeg ku’ godt se min egen lille fyr i mange af Cookies outfits 🙂
  Kh Rikke

 4. Sabina skriver:

  Uden tvivl den bedstklædte baby! <3

 5. Pingback: Norlie |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *