Katholt udsalg – gode handler på flyverdragter

katholt flyverdragter
Ligesom jeg har nogle favoritshops ift migselv, hvor jeg glæder mig til at udsalget går i gang, så har jeg det samme med børnetøjswebshops. Deriblandt Katholt. Grund: 50% eller mere med det samme; på stort set alt. Også legesager fra Sebra. Jeg hader at vente på “slutspurter” …er ikke en tålmodig sjæl ha ha 🙂 I går aftes tikkede der mail ind og jeg surfede rundt for at finde de ting, som Cookie ikke kan leve uden. Et par heldragter, lidt hagesmække, sokker, sutsko osv. Praktiske køb, men nødvendige. Kiggede for sjov flyverdragter igennem og der er dælme mange gode på tilbud! Deriblandt de 4 på collagen – Småfolk-dragten er dejlig enkel, Molo-dragten kan jeg kun anbefale…det er den vi har lige nu til Cookie, Racoon ville jeg ønske jeg havde til næste år (fås med hjerte foran til tøserne) og Hummels lilla farve er lige til at spise. Men der er masser af andre herligheder derinde – se hele udsalget her.

Shopper I forud? (Altså sådan at I indkøber til næste sæson?)

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Indkøb, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Katholt udsalg – gode handler på flyverdragter

  1. Heidi skriver:

    Uhh jeg kan desværre ikke shoppe nu, mit dankort er væk, så har bestilt et nyt. Så der får lige 8 dage før jeg kan shoppe igen. Da drengene var mindre shoppede jeg forud, men sådan som de vokser nu, og tager nogle ryk (2-3 str måske) i forår/ sommer, så er det svært at regne ud hvad str de skal have.. Men heldigvis kan den lille arve fra den store, lidt endnu (hans sidste tøj af 116. men så er det løb kørt).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *