MOLO SS13

MOLO SS13
MOLO er allerede online med SS13-kollektionen, som jeg kiggede lidt på hos House of Communication i efteråret. Der er mange fine ting – både mere neutrale og så selvfølgelig de printede, som vel nok er MOLO’s dna. I særdeleshed er der en kollektion til pigerne med zebra, som er virkelig fin og helt enkle basisbluser med den kendte stjerne på og en virkelig lækker bluse med to flamingoer. Striber er der også, hvilket er sødt både til piger og drenge. Jeg er helt vild med leopard fleecetrøjen (overraskelse, ikk’? haha), som er super lækker – vamset uden at være for tyk.
Hele den nye kollektion kan ses her bl.a.

Har I kig på noget fra MOLO?

MOLO SS13

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til MOLO SS13

  1. Heidi skriver:

    Jeg har jo haft smurt begge mine børn ind fra top til tå i MOLO, som i, virkelig smurt ind. Så er blevet godt mættet,vi har dog stadig nogle få bluser, jeans, jakker, og fleece trøjer (så helt mættet er jeg nok ikke hihi) Men der er ingen tvivl om jeg lige skal lure på denne kollektion. Den ser skøn ud, er vild med tøse fleecen med leo :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *