Zara Kids Sale (og Dremel vinder)

Det er svært at undgå at blive fristet i disse udsalgstider og jeg har da også udset mig lidt favoritter hist og her – specielt her hos ZARA kids sale, hvor besparelserne måske ikke er de allerstørste, men hvor stilen generelt rammer det jeg klæder Cookie i ret godt. Synes dog ikke at babydrengeafdelingen er den bedste denne gang. Bedre ser det ud hos de store piger og drenge, hvor jeg ville have haft svært ved at holde Visa-vennen i ro, hvis Cookie havde haft den alder 😉 Er der noget på collagen der frister? Se hele udsalget her.

Zara kids sale

I øvrigt så har jeg haft trukket vinderen af Dremel-konkurrencen for nogle dage siden – se her om det var dig 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Fokus på Fashion, Looks, Ønskelisten og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *