Merino for en hund

Så er det sørme et nyt år med nye muligheder. Fantastisk 🙂 Nytårsaften foregik stille og roligt herhjemme – det havde vi brug for både ift at se, hvordan Cookie ville håndtere alt skyderiet (han snorksov), men også Frida, som vi jo heller ikke vidst hvordan ville opføre sig med bum og bang. Hun klarede det heldigvis også rigtig fint. Håber at I kom godt ind i det nye år?

Jeg starter året ud med et lille tip om, at Føtex har lækre merino baby body’er (i 100% merino uld – blød og lækker) til bare 100 kr. Der er flere modeller/ farvekombier, men jeg valgte den sort/hvide, som har en limegrøn kant. Købte faktisk to størrelser – syntes simpelthen tilbuddet var for godt til at lade være. I det hele taget kan det godt betale sig at kigge lidt efter gode ting i Føtex….de er slet ikke så tossede til det der basis og det holder overraskende fint. 😉

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Diverse, Fashion, Indkøb og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Merino for en hund

  1. Heidi skriver:

    Dejligt I kom godt ind i det nye år, her er det startet med influenza og tv´et som gik. Jeg brugte rigtig meget deres uld bodyer da mine var små, og nu bruger vi deres ski undertøj. Det er så fint, i de kolde måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *