Hele familiens Netflix – se vores favoritter

Var der overhovedet et tv-liv før Netflix? 😀 Jeg kan næsten ikke huske det! I hvert tror jeg, at jeg med ret stor sikkerhed kan sige, at hele familien er vild med servicen. Vi ser en del sammen, men har vores egne personlige favoritter, som vi hygger os med alene. Er spændt på at høre, hvilke favoritter I har derhjemme – vores er disse:

netflix favoritter

Jeg ser ALT jeg kan komme i nærheden af af britiske serier. Stort set. Så alle de større serier som fx Downton Abbey er kværnet for længst og jeg elskede hvert afsnit. Var derudover vild med Bletchley Circle, Whitechapel og en del andre små britiske vidundere. MEN min ubestridte favorit er Suits, som jo er amerikansk. Er fuldstændig pjattet med hele set-up’et og ja …. så er Harvey da meget pæn i, ikk’ 😛
I aften går jeg i gang med (og skyd mig bare, men har aldrig set så meget som ét eneste afsnit …) Gossip Girl. Min veninde Helle er tæt på forarget, så jeg må hellere se, hvad det er hun (og en hel masse andre) synes er skønt ved den serie.

Min mand er vild med de der lidt hårde serier som fx Breaking Bad og især Sons of Anarchy. Jeg ved ikke helt, men jeg synes de er så vilde …. blodige og jeg har svært ved at kapere en del af de ting som foregår i specielt den sidste. Jeg bliver dog indimellem fanget af et afsnit, når han sidder og ser den, men har ikke lyst til at se den fra ende til anden.

Sammen ser vi serier som House of Cards. Genial! Fuldstændig. Kevin Spacey er en af mine ubestridte helte … sammen med Tom Hanks. Så er man til politik, intriger, crazyness og noget der er helt uden for normalen, så er det klart serien man skal se. Lige nu er vi dog færdig med den, så måske hopper vi lige en tur på HBO og ser Game of Thrones.

Cookie har jo også sin egen profil og jeg ville faktisk ønske man kunne indstille den yderligere. En ting er, at han kun kan se børnefilm, men der er altså stor forskel på film og hvilken alder de egner sig til. Der e fx en tegnefilm om en isbjørn der hedder Bernhard og den er helt vildt voldelig. Jeg vil simpelthen ikke have han ser den, så den tur tager vi ret tit. Heldigvis kan jeg som regel overtale ham til at se yndlingen for tiden, som er Clifford – den store røde hund. Den er smadder sød og har nogle ret fine pointer om at være anderledes og alligevel sagtens kunne få venner.
Han er også glad for smølferne, men den synes jeg faktisk også kan være lidt “ond”, så han får ikke lov at se særlig meget. Måske er jeg pylret, men jeg tror altså på, at man får urolig nattesøvn og unødige bange-situationer, hvis man ikke helt forstår, hvad man ser.

NÅ! Lad mig høre, hvad netflixer I? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Familieliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Hele familiens Netflix – se vores favoritter

 1. Karen skriver:

  Nul Netflæsk her, som Kejseren kalder det. Moderen HBO’er Game of Thrones, Rome og Vikings, men er ikke super til at få det brugt, når hun sådan tænker sig om…
  Kejseren dyrker sin ipad, Tom&Jerry, gamle Anders And-film og Lego-film på YouTube. Han har fuldstændig styr på, hvad han vil se og det stemmer fint overens med, hvad jeg synes, han skal se.
  5 3/4 år og skal i skole til sommer. Alligevel er Bamses Julerejse og Grusomme Mig de store hits på dvd.

  House of Cards er blevet slugt, for filan da en fed historie. Hamrende godt castet og vel skrevet! For mig er Sons of Anarchy et brætspil!

  Kh Karen

 2. Helle skriver:

  Endelig! Glæder mig til at sladre Gossip Girl med dig !

 3. Mai O. skriver:

  P.t. er min guilty pleasure SUITS. Dén kan man altså ikke helt lade være med at have det godt med. Pæne mænd, lidt intriger, spænding og drama – og humor. God hjerneafkobling, vil jeg sige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *