Beskyttelse for solen – nu bider den!

solbeskyttelse til børn

Jeg ved ikke, om I har været ude de sidste par dage, men hvis I har, så ved I at solen godt nok tager fat allerede. Min næse fik sig en fin rødlig nuance i går og jeg er glad for at jeg havde smurt Cookie grundigt ind, for han bor nærmest udenfor jo. Vi bruger spandevis af solbeskyttelse og får derfor testet en del forskelligt, men de to som jeg lige nu er glad for (udover en mousse fra Vichy, som er genial fordi den er så let), er en mineral organisk creme fra COOLA (helt sindssygt drøj i brug) og en lotion fra La Roche-Posay. De er begge lette at smøre ud – noget som den lille herre insisterer på at være med til selv at gøre, så det er et must.
Begge er desuden faktor 50!

COOLA kom jeg selv på næsen i dag for at beskytte mod ekstra rødme (hej Rudolph) og faktisk ser det rigtig pænt ud nu, så den er altså ikke kun egnet til børn. Sidste år brugte jeg også selv en del creme til børn …. mest fordi det bare var nemmere kun at have 1-2 cremer med, fremfor 4 😛

Husk at de gode solråd er lige her, hvis man lige har brug for at blive mindet om, hvad der er godt og skidt, selv om den sunde fornuft vist er den væsentligste ting at have intakt.

Sidste tip for i dag …. Solbriller med elastik, så de ikke bliver væk plus at de er super nemme at tage på og af. Vores er fra Reima og fra sidste år, men har set dem flere steder .

Vi tester med stor sandsynlighed andre solbeskyttelser senere, men generelt kan jeg kun anbefale COOLA, La Roche-Posay og Vichy til børn. De to sidstnævnte fås på apotekerne og der er tit gode tilbud.
COOLA fås her bl.a. og selv om der står 5+ (år) så kan jeg ikke se på ingredienslisten at der skulle være noget i vejen for at bruge den til en tre-årig. Please correct me if I’m wrong …..

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Body & Pleje, Tests & Anmeldelser og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *