ZARA kids sale

Det gik først op for mig fornylig, at ZARA faktisk har en del sødt tøj til de små – synes måske drengetøjet har det bedste udvalg….pigernes afdeling er lidt for tuttenuttet til min smag, men der er en del gode basisvarer. Jeg kender slet ikke til kvaliteten, men hvis det er den samme som til os kvinder, så er det helt ok og priserne er jo i hvert fald rigtig pæne. Jeg har samplet et udvalg på collagen (drenge øverste, piger nederst), men der er så meget at vælge imellem at det vist bedst kan betale sig selv at hoppe ind og kigge 🙂

 

Dette indlæg blev udgivet i Fokus på Fashion, Indkøb, Ønskelisten og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til ZARA kids sale

 1. Marina skriver:

  Uh, jeg er helt med på det udsalg. Har været inde flere gange tidligere for at se, om de mon skrev noget om, hvornår udsalget gik i gang. Men nu er det nu! Godt manden ikke er hjemme i dag 🙂

 2. Guapizimo skriver:

  Jeg elsker Zara’s børnetøj! Køber det dog helst når jeg er i Spanien hvor det er billigere, men de har bare virkeligt sans for detaljer og meget af pigetøjet finder jeg ikke altså for tøset, de har bl.a. haft skønne boucle jakker og fine trenchcoats til piger her i foråret <3

  • MiniMalsen skriver:

   Du har ret! Til de større piger er der en masse…SÅ fine ting <3 , men jeg synes den lille afdeling er lidt for nuttet 🙂 Men måske det bare er mig 🙂

 3. Henni skriver:

  Jeg køber rigtig meget Zara Kids til min søn på 13 mdr. Det har jeg gjort helt fra før han kom til verden. Jeg kan godt lide stilen, som jeg synes er lidt mere klassisk, end det man kan købe hos lignende kæder, som f.eks. H&M. Derudover elsker jeg også, at han ikke ligner alle de andre børn i vuggestuen, der kommer i de danske mærker og H&M. Og pædagogerne er helt vilde med sønnikes Zara Kids “statement” t-shirts ;o) “I don’t follow any rules” og “Mum is my Queen”, hihihihi ;o)

  • MiniMalsen skriver:

   Enig – der er nemlig mange klassiske ting og det er så fint, for så kan man meget nemmere kombinere 🙂
   Fedt at pædagogerne lige kigger ekstra, når det er noget ikke alle børn går i og de har altså skønne statementtees 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *