Cookie’s Outfit 26.06.12: Mors lille Mini Rodini kaninchen

Why so serious? (Batman-reference til en Joker-replik…filmnørd, I know) Men ikke desto mindre, så synes jeg det er sjovt, at lege lidt med outfits til Cookie. Uden at det sådan bliver alt for pjattet, for det gider jeg heller ikke. Jeg er fx ikke vanvittig vild med sådan overprintede ting….kan bedst lide, at det er lidt enkelt og med en detalje af en eller anden art. Misunder indimellem jer pigemødre for at kunne dulle tøserne lidt op med spænder og andet hejs … det vil jeg alligevel ikke udsætte Cookie for 😀
Jeg spottede de her leggins i starten af min graviditet og selv om jeg var lidt imod at købe ting så tidligt, så kunne jeg ikke nære mig med disse. Hvor sjovt er det ikke, at der er en lille kaninhale på bagen! 🙂 Jeg synes det er rocker-cute og for det ikke er lyv, så har jeg faktisk også en kaninhue til ham til når han lige bliver lidt ældre og får lidt større hovede 🙂
Både body og leggins er fra Mini Rodini. Svensk firma med humoren i orden og kvaliteten i højsædet.

Links: leggins, body

Dette indlæg blev udgivet i Looks og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Cookie’s Outfit 26.06.12: Mors lille Mini Rodini kaninchen

  1. Heidi skriver:

    Griner, sødt. Men der er vi ikke i samme boldgade, jeg har aldrig og kunne aldrig finde på at iklæde mine børn i “kostumer” til dagligt. De har heller aldrig haft en køredragt med ører og hale, men de findes og bevares det ser da meget sødt ud. Men det skete aldrig her. Fik engang en hue med ører, den byttede jeg. :O) De har de ører de nu engang selv har.

  2. Trins skriver:

    Den flotteste og faktisk mest simple langærmede t-shirt, som min datter har fået flest komplimenter for, var en fra Mini Rodini med påfuglefjermotiv. Jeg så den på forsiden af et “Vi forældre” (eksisterer ikke mere), og jeg er fan!
    Jeg fandt den på en svensk webshop… der er tøjet ofte lidt billigere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *