Cookie’s Outfit 28.06.12: Denim Kid

På trods af temperaturstigninger, så er jeg altså ikke særlig modig mht. at klæde Cookie alt for tyndt på, men med en cardigan i bomuld går det jo fint at være lidt lunt dresset alligevel – elsker jeans i børnestørrelse. Hvor søde er de lige.
Måtte også for første gang i dag sande, at stumpen var vokset ud af sine første beklædningsdele. En af mine favoritter er nu for lille…det går stærkt. Lidt for stærkt. Han fyldte 5 uger i går og jeg tør slet ikke tænke på, hvor hurtigt det næste år vil gå – det er i hvert fald ikke lyv, når folk rundt omkring siger, at man skal huske at nyde hvert øjeblik. Det kan jeg sagtens se nu.
Jeg har i øvrigt mit tøj til ham delt op i størrelser i sådan nogle plastikkasser og jeg kan da se, at jeg skal i gang med at vaske meget snart, så der kan komme nye ting i brug. I den forbindelse vil jeg lige nævne, at jeg planlægger at sælge noget af hans tøj, som med tiden bliver for småt – har lavet en fane øverst som hedder “Til Salg”. Giver selvfølgelig lige lyd inden og når der er noget at kigge på. Måske kender I nogen, som kender nogen, som… 😉

Links: Bukser/ Green Cotton (gave) , cardigan/ H&M , body/ Bilka

Dette indlæg blev udgivet i Looks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Cookie’s Outfit 28.06.12: Denim Kid

 1. Heidi skriver:

  Åhh lækkert tøj, fede jeans.. Jeg husker udemærket hvordan tiden fløj afsted, vores ældste har sidste dag i Børnehaveklassen, og skal nu i 1. klasse. Det syntes jeg er stort :O)

  • MiniMalsen skriver:

   De er skønne de jeans….virkelig god kvalitet. 🙂
   Det må være helt vildt. Kan næsten blive helt skræmt ved tanken.

   • Heidi skriver:

    Ja skønne er de, fåes de i større str? Og hvor er de købt?

    • MiniMalsen skriver:

     Jeg har fået dem i gave og jeg har siddet og surfet for at finde dem online men uden held. De findes i større størrelser men hvor højt de går op ved jeg desværre ikke. Kan lige prøve at finde ud af det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *