Winter Esprit-Kids

Esprit Kids

Jeg har tidligere haft givet mit bud på nogle rigtig lækre styles fra Esprit Kids og her kommer vinterversionen. Udover, at mærket er ganske affordable, så er der styles, som både er klassiske, men også farverige. Især pigernes afdeling er fyldt med lækre røde, lilla og lyserøde farver og strikkjolerne er især skønne, synes jeg. Til drengene er der super seje jeans med virkelig fede cuts, gode jakker og fint tilbehør. Jeg nåede i hvert fald at forelske mig i ind til flere godter, som er kommet med på Cookie’s julegaveønskeliste. Vi mangler nemlig jeans i næste størrelse og der kunne bl.a. disse på collagen være et rigtig godt bud! I det hele taget bør jeg nok tjekke Esprit mere ud, når jeg browser kommende køb, for stilmæssigt er der ret meget der rammer helt rigtigt i forhold til Cookie.
Espritter I den til jeres børn? Erfaringer med holdbarhed – især mht jeans modtages meget gerne! 🙂
Se hele det store udvalg på Esprit.dk

I samarbejde med Esprit

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *