Pom Pom Leopard begyndersko

Pom Pom leopard
Leopardforelskelsen (min, vel at mærke) defineret som kærlighed i et par sko. Nuttethedsfaktoren er høj, kvaliteten ligeså og så er de bare så labre, at jeg bliver nødt til at indkøbe et par til Cookie, som han kan bruge som en forårsstøvle. Pom Pom, som er mærket bag, har i øvrigt mange andre fine leosager, men disse er i mine øjne de mest unisex. Støvletterne kan bl.a. fås her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Pom Pom Leopard begyndersko

  1. Julie skriver:

    De er SÅ fine. Helt vildt kære altså.
    Og jeg er ret enig – leo er lidt af et hit. Faktisk synes jeg normalt ikke rigtig det går til drenge. Men de der gør – og det samme med Camillias baby C i MarMar, det er altså også for sødt <3

    Jeg købte PomPom for første gang i sommers. Og de skuffede absolut ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *