Gaveidé: Økokasse og Økodunk

økokasse økodunk
Jeg bilder mig ind, at den næste tid kan være hektisk for mange. Der skal findes gaver og nogle gange rækker fantasien bare ikke, så jeg vil indimellem dele gaveidéer, når jeg falder over noget, som jeg synes kunne være godt.
Her til morgen kiggede jeg deals igennem og fandt denne deal på økokasse + dunk. Jeg synes for det første designet er fint men enkelt og så er der jo absolut intet bedre end samtidig at være god ved miljøet. Samlet pris på begge ting er kun 89 kr. – man får altså den ene ting gratis. Jeg tror jeg selv hopper på og napper et blåt sæt til Cookie. Så er gaven under træet fra hunden klaret 😉

Dette indlæg blev udgivet i Årets fester, Barneliv, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Gaveidé: Økokasse og Økodunk

  1. Bolize skriver:

    God idé og samtidig er det så “rent” 🙂

  2. Heidi skriver:

    Fin deal, og fint design. Kunne være man skulle købe to sæt, til foråret står den jo på 2 madpakkebørn, og vanddunk. Og den sunde drikkedunk de har kunne godt bruge en ven :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *