Vind skøn økologisk fingermaling fra My Lille Limon


En af mine favoritshops, my lille limon, står for denne weekends gave og denne gang er kreativiteten i højsædet! Der er nemlig tale om super lækker økologisk fingermaling, som kun indeholder frugt- og grøntsagsfarve samt riskorn og -mel. Farverne blandes op med vand og så er det ellers bare om at give de små los, så de kan lave fine malerier til hele familien.

Hos my lille limon er et af nøgleordene nemlig bæredygtighed – alle mærker er sirligt udvalgt til at passe profilen på webshoppen og der bliver aldrig gået på kompromis med indhold og kvalitet. Der er desuden en del mærker, som my lille limon er eneforhandler på og man ser derfor ikke sine poder i det samme som alle andre, hvilket jeg synes er super rart. Bl.a. fandt jeg et mærke, som nu er blandt mine favoritter – nemlig svenske Filemon Kid.
Jeg vil opfordre til at følge med på instagram, hvor @mylillelimon viser nyheder og forskellige aktivitets- og stylingsforslag.

Der er ovenikøbet TO vindere denne gang! Hver vinder vinder et sæt med alle farverne! For at vinde skal du fortælle om den mest hyggelige kreative stund du har haft med dit barn/ dine børn. Lad os inspirere hinanden 🙂

Like også gerne MiniMalsen på Facebook, så du kan følge med i nyheder, konkurrencer, tips og trick, samt selvfølgelig få nyheden om du vandt denne konkurrence 😉
Deltag senest lørdag d. 21. december.

STORT tillykke til Mai O og Trine Borup, som har modtaget mails 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

32 svar til Vind skøn økologisk fingermaling fra My Lille Limon

 1. kim andrea skriver:

  både min 3 årige datter og min 3 årige niece ville blive glade for de her!
  jeg elsker at male med mine fire piger. vi kan sidde længe, og tegne billeder op med tusch, og farvelægge dem med ecolinemaling

 2. Den mest hyggelige, kreative stund jeg har haft med mine børn var i sidste måned hvor vi mødtes hos min søster og gik i skoven for at samle ind til juledekorationer. Bagefter hyggede vi med at lave dekorationer og saltdejs-ornamenter til juletræet med børnenes hånd- og fingeraftryk 🙂

 3. Marie Light skriver:

  Selvom jeg ingen børn har vover jeg alligevel at deltage 😉
  Jeg ville elske at vinde denne præmie så min nevø og jeg kan hygge og lave nogle super fine fingerier 🙂

 4. Louise skriver:

  Så sent som i går, bagte A på 2½ og jeg småkager sammen mens far fik en lur. Det var tophyggeligt!

 5. Mette Kristensen skriver:

  Min datter er kun 16 måneder, så der har ikke været så mange kreative stunder endnu, men lidt tegninger er det da blevet til. derudover har hun i dag hjulpet med at hente og pyte juletræ, det er da også lidt kreativt og det var super hyggeligt.

 6. Trine Borup skriver:

  Jeg har lige bagt pebernødder med min søn på 2 år. Det var bare så hyggeligt, og han var helt grebet af det. Og det blev nogle meget kreative pebernødder, lade mig bare sige det sådan 😉

 7. Mette C skriver:

  min søn er 18 mdr gammel, og er sådan en med så meget ild bagi, at han først lige er begyndt at sidde stille nok længe nok, til at vi kan lave kreative ting. Derfor har vi mest fået tegnet med farveblyanter osv. Jeg tror at fingermaling vil kunne få min vildbasse til at sidde stille og male dejligt længe!

 8. Leila skriver:

  Uh… Min dreng er 20 måneder, men han ELSKER at tegne. Vi har ikke prøvet at male endnu, men disse farver lyder super gode. Den bedste hyggestud i denne uge, var da vi dansede rundt og sang til julemusik.

 9. Line Lykke skriver:

  Min lille Konrad på 14 mdr. og jeg er ikke suuuuper kreative sammen endnu, da han jo ikke er så gammel (læs: tålmodig) endnu;) Men jeg gør hvad jeg kan for at finde hans kreative side frem så tidligt som muligt hvilket, indtil videre, har resulteret i en årskalender til Mormor med billeder vi har limet fast og endelig med Konrads fine fingermalig på – DET er et hit;)

 10. line lind skriver:

  Pyntning af småkager. De er ikke blevet særlig sprøde men hold nu op, de er pyntet med alskens glasur og krymmel

 11. Katrine Gunnersen skriver:

  Åh, der er så mange men mine yndlingsstunder er lillebror på 1 måned i den ene arm og storesøster på 2 i den anden. Og så en sangbog og så hygger vi os ellers alle tre. Håber sådan mine børn kommer til at elske sang og musik – det vokser de i hvert fald op med

 12. Louise FB skriver:

  At bage pebernødder med den store er både noget som hun og jeg ser frem til hvert år og så er det jo bare dejligt at sidde og male/tegne sammen. Det gør vi ret tit…

 13. Pernille E. skriver:

  I går aftes var min datter på 6 kreativ og lavede selv-opfundet dessert til moren og lillesøster i anledning af at far var til julefrokost – og det blev rigtig godt 🙂
  I dag har vi sammen lavet konfekt til julen – super hyggeligt med små kreative hjælpere 🙂
  Begge mine piger elsker at tegne og male, så denne præmie ville helt sikkert falde i god jord hos dem

 14. Pia Rotbøl skriver:

  Mine to piger på 5,5 og 2 år vil elske sådan noget fingermaling 🙂

  • Pia Rotbøl skriver:

   Og min hyggeligste stund sammen med mine piger, var en eftermiddag, hvor vi lavede perler sammen. De sad på den samme Trip Trap stol og var dybt koncentrerede, det var så hyggeligt, det var lige før, der faldt en lille tårer på min kind – sentimentale mor 😉

 15. Lene aarup skriver:

  Bagte masser af brunkager med min datter på 4 år i går. Hun nød det og gik meget op i det.

 16. Rikke FM skriver:

  Der er mange hyggelige kreative stunder, den nyeste – igår da ungerne malede malerier til deres morfar, de elskede det og det var fantastisk at se deres vidt forskellige måde at gribe maleriet an på.

 17. Mai O. skriver:

  Min lille dreng har så meget krudt i nummeren, at det er sjældent, man kan få ham til at krea’e den.. Men vi har dog tegnet med tuscher i Rasmus Klump-bogen, bagt pebernødder (og spist dej), smuldret kager til romkugler, pisket æggehvider, lavet fodaftryk til julekort oug… Ja.. Han er sød, men han vil meget gerne hurtigt tilbage til sine biler igen 😉

 18. Betina Nørgaard Madsen skriver:

  Kender en lille nissepige der vil elske at få fingerne i denne fine præmie.

 19. Louise T. skriver:

  Nu er mine 2 drenge jo ikke så små mere, men heller ikke større end at de ville elske at male sammen med deres 2 små niecer på 3 år 🙂
  Vores hyggestunder må helt sikkert blive bagning. Både kager, konfekt eller hverdagsbagning.
  Vi er også meget kreative på vores søndagsgåture i skoven, men det er nok ikke den slags kreativ, du tænker på… Men her digter vi ofte historier om skoven vi går i 😉 😉

 20. Christina skriver:

  Min dreng på 2 vil elske at give sig ud i en gang fingermaling uden mor er bange for kemikalier

 21. Stinna Guldmann skriver:

  Min niece ville elske dette. Hun er 3 år og utrolig kreativ. En af de hyggeligste stunder, var forleden hvor vi lavede konfekt 🙂 Så hyggeligt.

 22. Betty Jacobsen skriver:

  Så skal der male julebilleder

 23. Anette Dahl Povlsen skriver:

  Hele denne weekend blev brugt på at bage julesmåkager og alverdens konfekt , det var så hyggeligt og mine piger går virkelig op i det 🙂

 24. Maria skriver:

  Min pige på 3 ville synes det var det skønneste. Hun elsker at tegne og male. Yndlingsaktiviteten pt. er at klippe ting med saks, så her hygger vi med juleklip til den helt store guldmedalje. Det må afgjort være en af decembers favorit aktiviteter. Men fingermaling har vi ikke ,så det vil vi da meget gerne vinde 🙂

 25. Katrine K skriver:

  Den sidste gang vi hyggede og var “kreative” var fornyligt da vi lavede julekager – det var så hyggeligt 🙂 og så skal vi snart igang med noget juletræspun ( flettede hjerter og den slags) 🙂

 26. Trine skriver:

  Vi bager og dekorer kager når vi skal hygge os! Sidste gang lavde vi et peberkagehus sammen – hvor lilllepigen ihvertfald fik læret at det ikke er særlig smart at helle SÅ meget pynt på taget;o

 27. trine o skriver:

  Det vil jeg gerne vinde til Villy. Han er lige blevet et år og jeg tror det er ved at være tid til hans første “tegning”.

 28. Julie Jensen skriver:

  Jeg har rigtig mange hyggestunder med mine børn 😉 den seneste havde jeg for tre dage siden da vi nålefiltede. Vi fylder filt i kageudstikkere og nålefiltede, så får vi fine figurer til at hænge på grangrene 😉

 29. Louise skriver:

  Min dreng er kun 14 måneder, så vi har ikke været så kreative endnu. Det er først her på det sidste, at den slags er begyndt at blive relevant, så vi har kun tegnet lidt – ingen fingermaling endnu dog, men jeg er sikker på, at det ville være et hit 🙂

 30. Nanna skriver:

  Min lille nevø er en rigtig vildbasse men jeg prøver alligevel at lokke ham til at være lidt kreativ med Moster – her i december er det blevet til et fint nisselandskab og han kunne snildt lokkes til at sidde stille da vi også fandt nogle små biler frem, som kunne køre rundt i sne(vat)landskabet;) tror han ville blive SÅ glad hvis moster liiiige vandt noget sejt maling til endnu mere leg:)

 31. Camilla skriver:

  Vi har lavet en “by” af maskingtape på gulvet, som bilerne kan køre i, bamserne og alle vennerne kan lege i og dukkerne kan vinke ved vejkanten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *