En fin kalender

printic
Nu ved jeg ikke, om I alle er “all set” med julegaver osv, men jeg er ikke …. der er et par stykker, som hænger lidt og jeg må ud igen i næste uge og få dem ordnet.

Der er jo mange steder, hvor man kan fx kan få lavet alt muligt smart med billeder af børnene på …. til onkler, tanter, bedsteforældre mm. men jeg faldt over denne fine kalender fra Printic, som bruger Instagrambilleder. Hvert billede har så måned og datoer på og ligger i en lille kuvert. Ret anderledes i forholdet til den gængse med spiralryg, synes jeg. Derudover, så er jeg lidt vild med at Instagrambilleder bliver printet ud … der er jo så mange gode! Skal blive bedre til det … vil også gerne have sådan en stor plakat på et tidspunkt. Det kunne være så fint i vores soveværelse (som er et juleprojekt at ordne – det bliver SÅ fedt. Det har pt været rodeværelse af format!).
Anyways, tilbage til kalenderen. Man downloader app’en “Printic” eller en anden fotoservice og så vælger man bare billederne. Så nemt jo og en virkelig god gaveidé 🙂

Har I fået lavet noget med jeres Insta-billeder på noget sted fra? Del gerne erfaringer 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Årets fester, Barneliv, Bloggen, Diverse, DIY // Gør-det-selv, Indkøb, Tips og Tricks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *