Tylskørter, striber og kondisko

Altså, jeg har nævnt før, at jeg er en rigtig julegris. Det er ikke fordi jeg pynter sådan vanvittig meget op, men jeg kan godt lide stemningen, tiden, maden, gaverne osv. Og fridagene! For pokker da. Det er næsten det vigtigste 😀 MEN der er én ting ved denne tid på året, som kan gøre mig ret så perpleks og det er udsalget. Jeg er vild med at gøre gode handler og vil rigtig gerne spare, men jeg har ikke det der “is-i-maven”-gen. Desværre. Så selv om jeg godt ved, at noget sikkert bliver sat yderligere ned, så er jeg ikke god til at vente. For tænk nu hvis det stak af ….  (jaja, vi har store problemer her i livet … hø hø).
Jeg er allerede begyndt at sortere i nyhedsmails, for der er nogle steder, som er vigtigere end andre – bl.a. Little Fashion Gallery, som har virkelig gode mærker, som man for alvor kan spare på til udsalget. Og … eh…. de er så lige startet. Det bliver så uden mig til at begynde med, for budgettet er brugt på juelgaver, men jeg bliver nødt til at tippe jer om det. Se fx lige de der tylskørter – især det pink er bedårende! Med en stribet bluse til og et par rå støvler. Og en chunky cardigan. Og så er vi der igen. Vist godt jeg trods alt ikke fik en pige, for så var jeg for alvor ruineret! 😀

Find udsalget her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion, Tips og Tricks og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Tylskørter, striber og kondisko

  1. Tænk hvis vi havde fået tvillinger, Marlene. En af hver! Gisp, det ville vi slet ikke kunne administrere 🙂

  2. Anita skriver:

    Hold op lækre outfits du har sammensat, nu har jeg jo en pige – som altid kan bruge et tylskørt til ikke?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *