Cirkus Benneweis til halv pris

cirkus-benneweis-gavekort-734001-regular

Jeg har jo sådan en uskreven aftale med jer om, at jeg tipper om gode deals, når jeg spotter dem rundt omkring og denne er da så fin, så den må klart have en deler. Jeg elsker cirkus! Og jeg har glædet mig meget til Cookie ville være stor nok til at få noget ud af det …. synes vi er ved at være der og i foråret, når han næsten er 2, vil det være et sikkert hit! Men det er dyrt … som regel i hvert fald, med mindre man lige falder over en sweetdeal med halv pris på billetter til Benneweis’ kommende turné! Haps, sagde det og så blev der lige bestilt 4. Cookie er gratis, fordi han er under 3 og kan sidde på skødet af en voksen, så nu vil jeg bare informere faderen den skønne og Cookie’s mormor og morfar. Vi skal nemlig i cirkus til foråret! 🙂
Find dealen her.

(for god ordens skyld … dette er blot en servicemeddelelse og ingen betaler noget for at jeg tipper om det)

Dette indlæg blev udgivet i På besøg hos, Tips og Tricks, Visit Denmark og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *