Vi siger velkommen til fleecedragter – vær hilset, fnys

fleecedragter børn
Altsååååååå – hvem har hidkaldt efteråret?! Ikke mig i hvert fald, men det kalder da på, at man lurer på lækre fleecedragter til ungerne, som tilsyneladende godt kan få brug for sådan en iflg. vejrudsigten.
Jeg har især kig på to – den mørkeblå fra Reima (køb her), men tog lige den seje pink med til inspiration for pigemødrene, og den leoplettede fra mini rodini (køb her). Begge er skønne og da jeg har haft fleece fra begge mærker før, ved jeg hvilken god kvalitet jeg kan forvente fra begge sider. Prisen er den samme, så heller ikke der er der forskel. Jeg tygger lige på det resten af dagen, men måske I har gode fleece-erfaringer I vil dele? Hvilke mærker har I gode erfaringer med?

 

Adlinks i teksten

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *