Leopard sneakers fra mini rodini

2305_7830f3744f
Rimelig forudsigeligt, at jeg ville synes godt om de fine leopard sneakers fra mini rodini 🙂 Og jeg synes de ville være top-seje til Cookie, men jeg har absolut ingen erfaring med mini rodinis sko…. er der nogen af jer der har det? Både om de overhovedet er gode, men også om de er små/store i str.?

I dag er jeg smuttet en tur til London og håber at kunne nå forbi en af de store legetøjsbutikker. “Vi” er i øjeblikket vilde med Masha og bjørn, hvis I kender de tegnefilm, og jeg ville se efter nogle legefigurer af en art til Cookie. Er sikker på at det ville give points i mor-bogen! 😀 Må sgu’ indrømme at jeg også er lidt vild med Masha … hun er godt nok skæg og stakkels stakkels bjørn, hi hi 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *