Test af børne tablet

Vi har, som jeg har nævnt før, testet den fine gule tablet fra Samsung, som er specielt tilpasset børn og jeg har haft lovet at give en lidt mere udførlig beskrivelse af dens “kunnen og brug”. Den har bl.a en fin ramme på, som gør den mere stødsikker og som man kan bøje så tabletten rejser sig let fra bordet. Der er desuden en tegnepen med som er nem at holde på og som reagerer godt med overfladen på skærmen.

samsung galaxy tab 3

Jeg har ladet Cookie forsøge sig med den selv. Vist han tingene få gange og derefter har han selv kunnet starte den i børne-mode. Man styrer nemlig 100% hvad børnene skal kunne se og de kan ikke komme over i administrationssiden/ voksendelen uden en kode.
Der var nogle apps præinstalleret på den og dem har vi leget lidt med, men vi har også hentet nye gratis apps ned og tilføjet. Det er nemt og hurtigt at høre, hvilket jeg synes er en klar fordel.
Især Toca-apps har været et hit! Frisørsalonen og mad-monstrene! Derudover et togspil og en kat som bl.a gentager hvad man siger, har været og er favoritterne. Frisørsalonen er sjov og der er et hav af sjove opgaver man kan kaste sig over. En af figurerne siger sådan en sjov lyd når han bliver valgt og den lyd har vi måttet høre efterlignet pæææænt mange gange, ha ha 🙂
De fleste apps har i øvrigt en fotofunktion så man kan gemme billeder af noget af det man har kreeret undervejs. Den bliver også brugt flittigt af Cookie, som selv finder galleriet og bladrer sine fotos igennem.
Man kan naturligvis også bare bruge tabletten helt almindeligt. Til film, musik, noter osv. Den er super skarp i opløsningen, så man får en fin oplevelse selv om skærmen ikke er så stor.
Sidst men ikke mindst, så er den pæn! Den er pastellysegul og afrundet på hjørnerne. Rigtig piget faktisk …. Altså voksen-piget. Og så kan den være i de fleste håndtasker 😉 smart. Uden rammen på, naturligvis 🙂 såeh … Jeg er da også kommet til at låne den indimellem 😀

Samsung Galaxy Tab3 fås bl.a her .
Er der nogen af jer der kender til den – måske som ovenikøbet har den eller har prøvet den? 🙂

 

Produktet har været udlånt til test

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Udstyr & tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *