Bedste kommende kollektion: Petit by Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor aw14

Rigtig mange børnetøjsmærker gør det godt og faktisk bliver mange bedre og bedre. Stærkere og stærkere i deres udtryk og dna, synes jeg. Et af de mærker, som har udviklet sig mest i mine øjne, er Petit by Sofie Schnoor. Mærket emmer af kant, men det jeg især godt kan lide, er, at der er plads til både at være vild og vovet, men også at være mere klassisk/ enkel i udtrykket. Jeg har tit tænkt over, at det er lidt pudsigt, at jeg tit falder for de meget vovede sammensætninger til pigerne og de mere nedtonede til drengene, men måske hænger det sammen med at bedre kan spejle sig i pigernes kollektion og dermed føler sig lidt mere sikker i at tage lidt chancer med mønstermiks og kryds af stilvariationer.

Jeg er begyndt så småt at se på, hvad vi kommer til at mangle og jeg kan se, at især overdele, overtøj og fodtøj kommer til at fylde indkøbslisten. Overtøj bliver med stor sandsynlighed fra Reima eller mini a ture, men der kommer helt sikkert nogle overdele og fodtøj i kurven fra Petit by Sofie Schnoor. Og måske en enkelt cap 😉

Se hele lookbooken HER og køb fra den nye kollektion HER, HER og HER.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *