Krea-tip: Bygge drager

kites_flying_images_1024x768__66461

Det er 100 år siden jeg sidst byggede en drage! Et nyhedsbrev, som tikkede ind i mailboksen for lidt siden, mindede mig om det og nu har jeg altså sat os et mål. Vi skal senest i efterårsferien have bygget os en drage, som vi kan luftsætte sammen. En fuldstændig idiotsikker byg-selv-guide som denne, er nok hvad vi ender med at bruge, selv om det kunne være sjovt engang at gå all-in og bygge et eller andet vanvittig fint fabeldyr, som kineserne er så gode til. Holder mig til den nemme af to årsager: Det tager en time og den flyver måske væk … pænt ærgerligt så at have stået og snedkereret i flere timer så 😉
Men selv om det er den lette model, behøver det jo ikke være en kedelig drage – kun fantasien sætter grænser for hvordan den skal se, så jeg vil begynder at lægge hovedet lidt i blød, så vi kan lave en fin drage, Cookie og jeg 🙂

Hånden på hjertet, hvornår har du sidst fløjet med drage?

kinesisk drage
[pic credit]

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Legetøj, Tips og Tricks og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Krea-tip: Bygge drager

  1. Nej hvor hyggeligt! Min Lucas er for lille til at få noget ud af det endnu, men det er da klart noget vi skal næste efterår! Elskede selv drager da jeg var lille 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *