Det bedste spot og en stjernestund

burberry shorts kids

Trapperisten er det bedste sted at sidde. Jeg skal helst sidde ved siden af og sammen kan vi så fundere lidt over livet, spise en is, en blomme eller bare kigge på de små insekter som kommer forbi. Det er en af de bedste små stunder på dagen, for på en eller anden måde, så er trapperisten kun for alvor interessant når vi kommer hjem fra dagpleje og arbejde. Det er der den lille hånd finder min og trækker mig nedad for at sidde. En stjernestund, som får mig til at glemme alt andet omkring mig i de fem-ti minutter koncentrationen holder for Cookie og jeg går og glæder mig til den hele dagen. Hader at det snart bliver koldere igen – er fuldstændig 100% sommer- og b-menneske. Tror mit afkom er enig 😉

Har I stjernestunder hjemme hos jer? Fortæl! Det er så hyggeligt når I deler 🙂

 

Cookie’s outfit: shorts og t-shirt fra Burberry, sandaler fra by Kier

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Cookie's garderobe, Fashion, Looks og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Det bedste spot og en stjernestund

  1. Bolize skriver:

    Ja, den lille dreng på risten ♥ hyggeligt og dejligt med stjernestunder – man burde have dagen fuld af dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *