Ny basisforsyning og to VICHY-vindere!

green cotton freds world basic

Der har været en ufrivillig blogpause – har, i nogle dage, ikke kunnet tilgå mit kontrolpanel, hvorfra man skriver og udgiver indlæg. Nu er der heldigvis hul igennem igen – jubii! 🙂
Jeg havde oprindeligt planlagt noget helt andet, men i stedet vil jeg endnu engang anbefale noget af det bedste basis, som jeg har haft til Cookie. Vi har nemlig lige lavet en ny udskiftning. Fred’s World (Green Cotton) passer ham bare så fint og jeg er vild med at materialer, behandling af materialer samt tilblivelse bare er tiptop i orden og med fokus på et sundt miljø. Jeg tror efterhånden vi har prøvet alt i basiskollektionen, men mine to überyndlinge er de fede t-shirts i både kort- og langærmet, samt hyggebukserne. Ville nærmest ønske de blev lavet i voksenstørrelse, for de er så skønne, bløde og behagelige. Lige nu er der blå nuancer, grå og hvide basisting hos os, men farvepaletten er bred, så man kan få det lige som man vil … næsten! Se det hele her.
Mødte faktisk også lige kort Fred’s World på CIFF og jeg skal da lige lige love for at musthave-forårs-regntøjet hænger hos dem. Mere om det senere 😉

I øvrigt, så ER der altså fundet to vindere på VICHY-konkurrencen …. tror bare ikke I har set det, men I to heldige skal sende mig en mail 😉 Se indlægget med vindere og om du var en af dem lige her.

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Mors favoritter og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Ny basisforsyning og to VICHY-vindere!

  1. Katrine K skriver:

    når jeg trykker på dit link til at se vinderne får jeg beskeden: Du har ikke rettigheder til at previewe kladder ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *