Mor, taget møssermaling på

Cookie og mor møsser

Der er ting vi kvinder tager for givet, men som kan fylde et barn helt til randen med jublende glæde. Når mor tager møssermaling på fx. Det hedder det herhjemme hos os og står til Cookie, så skal han helst ælte mit ansigt, hvorefter den såkaldte maling sidder pænt fordelt på både ansigt og hans hænder 🙂 Det kan være pænt belastende om morgenen, skulle jeg hilse og sige. Af skade bliver man klog og der tages kun eventuelle læbesager på, når afkommet er pænt afleveret og aftruttet.

Jeg har savnet ham i dag. Det var første arbejdsdag efter ferien og det er så markant anderledes at skulle være lærer under den nye reform og lov 409. Usikkerheden er den værste, synes jeg og jeg håber, at de sidste brikker falder sådan nogenlunde på plads inden for den næste månedstid.

Håber at I har haft en dejlig dag? Følger I med på blogs og insta her imens der er modemesser og modeuge? Jeg var afsted hele søndagen og har et par enkelte arrangementer onsdag aften. Det er hvad det bliver til for mig 🙂 Husk at jeg er flittig på insta på navnet: @malsen

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Forældretanker og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Mor, taget møssermaling på

 1. Guldklumpen siger altid – Nøj mor smuk, når jeg har taget læbestift på 🙂
  Modeugen skal følges på nettet og via blogs 🙂

 2. Bolize skriver:

  Skønt billede ♥

 3. Min søn på 4 er også helt vild når jeg har taget læbemund på, så skal han også have læbemund kys…

  De små dejlige unger…

  /Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *