Tirsdagstip: Spar 30% på legetøj! Bl.a. Lamaze, Brio & Trælegetøj

Legetøj er dyrt – det tror jeg alle med børn kan skrive under på, så jeg bliver altid lidt glad, når der kommer et godt tilbud i mailen og hvis ikke I selv har set det, så bliver det hermed givet videre.
Babysam har i dag og i morgen 30% på alt legetøj, hvilket immervæk er noget af en besparelse. Måske kan nogle af julegaverne blive klaret allerede? Jeg skal ikke købe noget legetøj i gaver denne jul, men jeg har da et par ting, som jeg godt kunne tænke mig at Cookie skal have, så vil da lige overveje om ikke det er nu jeg skal slå til.
På collagen har jeg taget 2 Lamaze-ting med som Cookie har været SÅ glad for og jeg ved at der er flere gravide der læser med, så vil bare anbefale dem. Pandaen har klaret ubeskriveligt mange “mimre-kriser” for os og knude-dimsen er så stor, at den tilsyneladende er sjov at tumle med. Han fik den da han var helt lille, men først for en måneds tid siden “opdagede” han den og siden har den været favorit sammen med Panda (som i øvrigt er døbt Povl….Povl Panda – hehe).
De tre andre ting er noget som jeg godt kunne tænke mig skulle stå i børneværelset. En fed gåbil (så sej, jo!), flot Brio puttekasse og sød køre-ko
Find alle tilbuddene her. Er der noget I kan bruge?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, Diverse, Legetøj, Ønskelisten, Tips og Tricks, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Tirsdagstip: Spar 30% på legetøj! Bl.a. Lamaze, Brio & Trælegetøj

  1. Marina skriver:

    Det er jo farligt sådan at vifte mig om næsen med 30 % 🙂

  2. Bolize skriver:

    Ja, Povl Panda … det var vist ♥ Kærlighed ved aller første blik ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *