Cookie’s christmas wishlist #2: puder og sengetøj fra by nord


Et nyt indlæg i serien om, hvilke ting der ender på Cookie’s ønskeseddel til jul og denne gang vil jeg vise jer, hvad vi ønsker os fra det ultralækre mærke by nord. Min stille drøm er, at hans seng udelukkende er med by nord tekstiler omend det er et lidt ekstravagant ønske. Dog håber jeg på, at kunne tilføje i hvert fald to sæt sengetøj (pindsvin, som lige er lanceret til junior og ulv), samt 2-4puder. Allerhelst ulve, sæl, pindsvin og pingvin, men synes de er så smukke allesammen, så i princippet er det op til gavegiveren 🙂 Puderne fås jo også i forskellige størrelser og det kunne da være skønt at kunne tumle i to små og to store.
Man kan få by nord en del steder online – bl.a. her – og jeg kan også anbefale at like på FB, for her gør de bl.a. opmærksom på lagersalg. Der har dog lige været og jeg kunne desværre ikke den dag, for ellers tror jeg nok jeg havde hamstret 😀

Har I noget fra by nord eller er det for minimalistisk, synes I?

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Børneværelset, Fashion, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

10 svar til Cookie’s christmas wishlist #2: puder og sengetøj fra by nord

 1. Cfashion skriver:

  Jeg er vild med pingvinen og pindsvinet i farver – de er bare så søde 🙂 Jeg har ikke noget fra by nord, men jeg tjekker da lige dit link.
  /Camilla

 2. Marina skriver:

  Har heller ikke noget derfra, men vil ligesom dig rigtig gerne have en del derfra. Og pingvinen er da bare så bedårende!

 3. Bolize skriver:

  Smukke dyreprint 🙂 … sælen går “rent ind” ♥

 4. Trine Lykke skriver:

  Synes by Nord laver så fine ting. Kan bedst lide puden med pingvinen, ville være så fine på børneværelset!

 5. Heidi skriver:

  Det går også rent ind her, er vild med pingvinen og pindsvinet, men et miks af dem alle ville være så fint. :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *