Oh, Mickey, You’re so fine!

Min egen store tegneseriehelt i sin tid var Anders And. Slugte blade, jumbobøger og hvad ved jeg i rå mængder…..øvede mig endda i at snakke som ham. Heh. Jaja. MEN når det kommer til print af Disneyfigurer, så har jeg en svaghed for Mickey Mouse – på en eller anden måde er han så fin i tryk – måske fordi ørerne udgør en smuk form og en fin symmetri? Jeg ved det ikke, men jeg ærger mig lidt over, at Cookie er for lille endnu til at kunne passe de fine Mickey-sager, som H&M disker op med i øjeblikket. Man kunne selvfølgelig godt købe og gemme, meeeen hvis jeg først får taget hul på den tankegang, så frygter jeg det bliver et skråplan….og et pladsproblem 😀
Hvem var jeres yndling?

Mickey-hoodien fås her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Ønskelisten og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Oh, Mickey, You’re so fine!

 1. Marina skriver:

  Har det lidt på samme måde med Mickey. Vores D har et par gammle joggers med Mickey, hvor elastikken er helt slap, men de er så fine, så fine 🙂

 2. Marlene Høj skriver:

  Jeg er også tor fan af Andeby-universet og får bladet ind af døren hver eneste uge – Jeg er dog mere Donaldist 🙂

 3. Heidi skriver:

  Fin hoodie, jeg er mega fan af Anders himself. Men Mickey er nu også sød :O)

 4. Cfashion skriver:

  Åh de små er så søde i Disney tøj, Guldklumpen har også bluser med Mickey Mouse, da jeg var barn havde jeg meget tøj med Andersine 🙂
  /Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *