TEST og VIND den fantastiske højstol fra Nomi!

nomi konkurrence
Jeg anmeldte for lidt tid siden den fede højstol fra Nomi (by Evomove), som er designet af Peter Opsvik – manden der også stod bag den velkendte Tripp Trapp-stol. Vi er stadig super begejstrede for stolen herhjemme og derfor er det ekstra glædeligt nu at kunne udbyde en højstol til test og evig eje for en af jer med venlig hilsen fra nomi/Evomove! Vinderen vælger selv, hvilken farvekombination stolen skal leveres i. Stolen kan i øvrigt bruges helt op til ungdomsårene.

En nomi højstol har en værdi af 1499,- og for at vinde skal du gøre således:

Sidste dag for at deltage er søndag d. 3. november. Held og lykke 🙂

 

OG DEN HELDIGE VINDER ER:

STORT TILLYKKE til Ida 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Udstyr & tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

48 svar til TEST og VIND den fantastiske højstol fra Nomi!

 1. Bettina Baggers Boateng skriver:

  Black stel og Coffee sæde 🙂 Sjovt med de mange muligheder.

 2. Jane Tvede skriver:

  deler og deltager <3
  ville elske at vinde den til min søde niece

 3. Jannie skriver:

  Åh har kigget på den stol så mange gange nu, og ville elske at få lov at teste den på min søn Casper på 4 mdr!:) Han har jo snart alderen, hvor han kan begynde at sidde i højstol, så det ville passe helt perfekt! Har liket på facebook, og hvis jeg er så heldig skal der være White oak og Black! Krydser fingre:)

 4. mie hostrup skriver:

  vil gerne vinde den I sort, rigmor 5 mdr er klar til at prøve at side op når hun spiser, er beegyndt på fast føde,

 5. Line skriver:

  Kunne så godt tænke mig Nomi stolen til hende den lille, søde. All black!

 6. Kamilla nielsen skriver:

  Vi ønsker os virkelig sådan en stol – gerne White oak med Hvidt sæde

 7. Dorthe pedersen skriver:

  Så flot — endelig en stol som er flot og sm man kan være stolt af at så fremme

 8. Dorte Slouborg skriver:

  Flot og lækker stol! Ocean og white oak 😉

 9. Line skriver:

  Den er så fin, jeg kan rigtig godt lide den sort i sort:)
  Det smarte babysæde vil være genialt når lillebror kommer snart!

 10. Marlene Høj skriver:

  Jeg tror at mine børn vil elske den stol! White oak og Coffee, hvis jeg er heldig at vinde denne skønne konkurrence .
  Jeg vil gerne skrive et par ord eller fem her og der 🙂 Hav en dejlig aften!

 11. Lea skriver:

  Jeg vil rigtig gerne se, om min lille ballademager kan forholde sig lidt mere i ro på denne fine stol… 13 måneder og fuld af krudt ved middagsbordet giver udfordringer. Skulle vi være heldige, vil vi meget gerne teste en Nomi stol i Black og Coffee 🙂

 12. Karina skriver:

  Er blevet helt hooked på den fine stol. Hvis det blev mig eller rettere Laura der vinder ville jeg vælge den i den helt sorte udgave (for umiddelbart kan man ikke vælge lyst stel med sort sæde), idet den så passer fint til vores sorte stole i køkkenet 🙂

  Har liked facebooksiden

 13. Jamilla Jørgensen skriver:

  Vil gerne teste den, Black i Black. Vi har ingen stol når barnebarnet er på besøg eller bliver passet her, så det ville da være fedt at have en som man også selv har testet 😉

 14. Sanne Terp skriver:

  white oak + coffee sammensætningen er super fin. Kunne helt sikkert bruges her 🙂

 15. Karen skriver:

  Hivd og white oak! Anton er fire og knokler rundt med atriptrappen som skammel, stol, stige osv. Den er klodset for en aktiv unge, der vil op overalt og som er for lille til en almindelig stol.

  Dertil skal siges, at vores Triptrap er så gammel, at min yngste bror sad i den og dengang var den arvet fra et barn, født i 1978. I mellembørneårene levede den som malerstige, trappestige og al muligt andet, indtil jeg sleb den ned og bejdsede den op igen. Den har det fint, men kunne altså godt trænge til en skifter. 🙂

  Alt er krydset!
  God weekend!

  karen

 16. Katrine Gunnersen skriver:

  Hold da helt op, hvor en skøn præmie. Den skulle jo være mere eller mindre fantastisk.
  Jeg kunne godt tænke mig den i Black og Lime

 17. Birthe skriver:

  White oak og sort ville være flot, smukkere end ikeas hvide, fundet i skralderummet. Den er nu ellers ok, hvis bare man aldrig går væk, mens barnet sidder i den.
  B

 18. rijaH skriver:

  Ville elske at få byttet den gamle tripp trapp ud med en “ny” 😀 Farven skulle passe til vores nye gulv i vores nye hus, så det må blive sort valnød, hvis det kan lade sig gøre (smider gerne selv pengene oveni til det :P), ellers coffee black 😀

 19. Charlotte R skriver:

  Ih, hvor det en pæn og samtidig mega praktisk stol – en sjælden kombi!
  Ville sætte oak sammen med sort, da det vil stå perfekt til vores smukke elmetræbord og sorte metal spisebordsstole. 🙂

 20. Pia Hansen skriver:

  Hvid og white oak ville jeg elske til vores lille magnus <3

 21. Mia Hansen skriver:

  Den er bare super fed! Kunne godt tænke mig den, til min lille pige, i White oak og lime 😀

 22. Helle skriver:

  Den er såå fin denne her stol, jeg har længe drømt om den , og vil meget gerne teste den til min lille pige og vil meget gerne efterfølgende skrive om min oplevelse med stolen. Hvis jeg er så heldig at vinde den, må den meget gerne være black stamme og black sæde. Nøøj den er flot, og sikke en gave at vinde,vil simpelthen være helt igennem fantastisk.

 23. Trine skriver:

  Jeg ville nok gå for en Black/Black – det vil jo matche våres andre stoler herhjemme perfekt!

 24. Betina Nørgaard Madsen skriver:

  Sikke en skøn konkurrence. Walnut stel og Coffee sæde.

 25. Ida skriver:

  Jeg kunne godt tænke mig den i helt sort – måske lidt kedeligt, men så passer den til resten af hjemmet 😉

 26. Nanna skriver:

  Jeg skal være mor til februar, og jeg vil så gerne eje denne stol til vores lille prinsesse. Indtil da ville jeg teste den på min 2 årige nevø 🙂

  Jeg synes stolen er utrolig smart med alle de muligheder den har, og jeg ville elske den i walnut stel med hvidt sæde 🙂

  Mvh Nanna

 27. Mette Kristensen skriver:

  Jeg vil gerne deltage.
  Hvis jeg bliver den heldige vil jeg gerne teste den i beech white med hvid sæde/ryg

 28. Louise skriver:

  Jeg ville meget gerne vinde stolen i helt sort, altså stamme i black og sæde i black 🙂

 29. M.S Bach Christensen skriver:

  Jeg ville vælge sort sæde og stamme 🙂 Den er bare super fed!!!

 30. Karina skriver:

  Ihh hvor vil jeg gerne teste den på Mikas 4 år. Han sidder elendigt på sin Trip Trap – scooter rundt og har bare ikke helt den støtte jeg gerne vil ha han skal have. Jeg er vild med den her stol – og jeg elsker at man kan have et ordentlig ryglæn og samtidiig sidde højt og fint når man er stor – men alligevel lille 🙂 Jeg synes det lyder fantastisk at den er så ne, at indstille og jeg vil rigtig gerne skrive anmeldelse af stolen – både på FB og egen blog osv. Krydser fingre!!

 31. Karina skriver:

  Hov – og jeg ville vælge den helt i sort 🙂

 32. Maria Seidelin skriver:

  Ihhh det ville være dejligt – den er simpelthen så fed den stol!! Hvis jeg er heldig er det white/white <3

  Kh Maria Seidelin

 33. Pernille Kristensen skriver:

  Den er SÅ fin og har kun læst gode anmeldelser om den,så vi vil elske at vinde den til vores datter:-)
  Vi ønsker os den med hvid sæde og White wash ben:-)
  Ville elske at skrive en anmeldelse af den efter vi har prøvet den- jeg kunne godt tænke mig at prøve et alternativ til trip trappen som er den vores ældste datter på 5 år har:-)

 34. Jeg er simpelthen så vild med den stol og så har jeg kun læst gode anmeldelser af den. Så krydser virkelig fingre for jeg vinder den, så min lille søn kan sidde dejligt i den 🙂

  Jeg kan bedst lide kombinationen, hvor stolen er helt sort, både i sæder og træ 🙂

  //Charlotte

 35. Laura skriver:

  Den er PERFEKT! Har aldrig vundet i en konkurrence, så håber det er min tur nu- krydser fingre!!:-) jeg vil meget gerne vinde stolen til min søn i ocean/beech white:-)

 36. Laura skriver:

  Den er PERFEKT!
  Har aldrig vundet i en konkurrence, så håber det er min tur nu- krydser fingre!!:-) jeg vil meget gerne vinde stolen til min søn i ocean/beech white:-)

 37. Pingback: Cookie annoncerer Forkids / Stjerne-vinderen | MiniMalsen

 38. Anja Peters Puhlmann skriver:

  Uha en lækker stol! Jeg kunne godt tænke mig en med sort sæde og stel af beech Black 🙂

 39. Camilla hochheim skriver:

  Uha den perfekte stol til barnebarnet på 14 mdr.
  Ville vælge denne farve hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

  Ocean med bøjle og walnut stelton

 40. Bianca skriver:

  Ville elske at teste. Synes den er super flot i White/White oak.
  Liker selvfølgelig deres side.

 41. Maria B. skriver:

  Den er jo SÅ smart! Jeg ville vælge stolen i sort og med det mørke træ på stellet. Den ville passe så fint ind ved vores spisebord 🙂

 42. Rikke FM skriver:

  Hvis jeg er heldig vil vi gerne den i sort/oak.

 43. Gerne gerne gerne 🙂 Kunne godt tænke mig den i hvid eg og med sort sæde.

 44. Beam skriver:

  Ih, den ser da ret smart/praktisk ud.
  Hvs jeg er den heldige, ønsker jeg (og mini-Beam i maven) mig stolen i Black stamme og Black sæde.

  Krydser fingre!

 45. Stine skriver:

  Lillesøster kan snart få brug for en højstol 🙂 hendes mor vil elske Nomi-stolen i sort, både sæde og stamme 🙂

 46. Louise Oest skriver:

  Uhh den er bare så fin, ville rigtig gerne eje den, men kan slet ikke forsvare et køb af den, da vi har trip trap’en, så jeg krydser bare fingre for at få lov at teste den 🙂 og den er bare så fin i beech White 🙂

 47. Camilla K.O. skriver:

  Nu hvor den ikke kan fås med Beech white så skal det uden tvivl være white oak med black sædedetaljer mv. 😉 Den er jo seriøst fed, og meget brugbar. Jeg ved, at min mor (som er privat dagplejemor) har fem skønne børn, som ville elske at få lov til at bruge og teste stolen. Derfor skal hun og børnene forkæles, hvis jeg vinder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *