SALE hos Lille Figaro

Lille Figaro
Uha, det her er et af de der farlige indlæg, hvor det bare er for godt til ikke at gøre noget ved 🙂 Lille Figaro har nemlig fødselsdagssalg med 30% på alle AW-varer de næste dage og jeg har da i den grad forelsket mig i nogle ting til Cookie.
Leopardstøvlerne fra Angulus har jeg jo skrevet om før og de måtte SÅ gerne være at finde på sønnikes fusser inden længe. Den bløde heldragt fra Soft Gallery ved jeg af erfaring er skøn … vi har haft nogle stykker gennem tiden og kvaliteten er tip-top. Er så småt begyndt at købe lidt i næste størrelse, så hvorfor ikke slå til, når der er lidt rabat at hente. Poppy Rose laver helt sindssygt lækkert strik og den stribede trøje har jeg stået med i hånden før. Den er jo lige Cookie, for pokker. PopUpShop laver de fineste prints og jeg er lidt keen på de sjove leggins med isbjørne. Der er lidt by nord-stemning over dem og det er jeg jo vild med! 🙂 Undertøjet fra Milibe er så blødt og rart, så det skal jeg under alle omstændigheder have noget mere af. Sidst, men ikke mindst så er evigt lækre mini rodini allerede rigeligt præsenteret i Cookie’s garderobe, men den fine rygsæk med panter på ville bare give så god mening til foråret, når man skal på tur. Åh ja…. og så behøver jeg slet ikke nævne, at Lille Figaro jo også har fine fine ting til mo-ar’en. Kokoon og Soft Gallery fx. Leoprint og alt for lækre sweatpants. Suk. Livet er hårdt 😀

Find butikken her.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *