Snart 1 år – ønskelisten part #1

Rocking Rabbit By Björn DahlströmDet nærmer sig med hastige skridt at den gode ungersvend, Hr. Cookie, kan bryste sig af at have opnået 1 års livserfaring. D. 22. maj ret præcist. Vi er selvfølgelig gået i gang med planlægningen af den vigtige begivenhed og der er allerede bud fra ender og kanter efter ønsker. Ak ak. Vi har en del og dem deler jeg selvfølgelig med jer. Blandt andet er jeg faldet helt og pladask for den her rokkende kanin – synes den er skøn og ville være en værdig afløser til ponyen Pippi, som allerede snart er blevet for lav til den langbenede rytter. Og så er kaninen pæn. Og enkel. Og uden plys. Sidstnævnte statement siger mere om mig end nogen anden. Jeg er ikke så god til plysting, der samler støv. Advr, men jeg anerkender selvfølgelig at det er det mest fantastiske i Cookie’s verden, så plysdyrene bliver lidt endnu. Ha ha 🙂
Kaninen fik faktisk en designpris i 2001 og er designet af Björn Dahlström. Fås i rød, hvid og sort. Sort kan jeg bedst lide. Fås her.
Den er lidt sej, ikk’? Hvad ville I ønske jer, hvis I blev 1 år?

Dette indlæg blev udgivet i Legetøj, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Snart 1 år – ønskelisten part #1

  1. 4 Mini Mes skriver:

    Hvor er den bare fin, perfekt rokkedyr! Og vildt at der snart er gået et år!

    Jeg tror netop et rokkedyr, eller noget han kan få glæde af ved at køre eller gå rundt, vil være et hit 🙂

  2. Heidi skriver:

    Den er super sød, nuii 1 år allerede. Hvem snuppede tiden? Tænk 22. maj er min terminsdato med min første (som så kom 12.april)
    Jeg ville ønske mig en “plastik” motorcykel :O) Den originale..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *