Besøg hos New Generals og et hint om lagersalg

New Generals besøgI sidste uge nåede jeg et smut forbi New Generals fine showroom på Frederiksberg. Grunden var egentlig, at jeg ikke havde mulighed for at deltage i showet ved sidste modeuge og gerne ville have et tættere syn for sagen på de fine efterårsvarer. Uha – der er meget godt i vente.
Den nuværende forårs- og sommerkollektion hang der dog også og med så mange fine favoritter. Et lille udvalg her på billederne – sættet til piger med skater skirt og t-shirt er bare SÅ fint!

I morgen, onsdag og torsdag holder New Generals lagersalg …. jeg satser mere end stærkt på at nå forbi onsdag! Jeg kender endnu ikke priserne, men skriver det her på indlægget, hvis jeg når at finde ud af det.
Se mere info om hvor og hvornår i billedet nedenfor.

EDIT: Priserne kommer til at være 50 % af udsalgsprisen samt kollektionsprøver til 70%.

New generals lagersalg-01

Dette indlæg blev udgivet i Events, Looks, Mors favoritter, Ønskelisten og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Besøg hos New Generals og et hint om lagersalg

 1. Stine skriver:

  Ååh jeg er så vild med New Generals. Synes simpelthen det er noget lækkert tøj, og jeg tror snart, at bettenus skal have udvidet sin samling af tøj fra det mærke. Jeg er helt vild med den sorte natdragt – den er super fed!
  Øv at man ikke lige bor i nærheden af Frederiksberg, så man kunne komme til lagersalg. Hehe.

  /Stine

 2. 4 Mini Mes skriver:

  De har så mange lækre ting, stilen passer perfekt til min yngste søn, ærgerligt jeg ikke kan smutte med til lagersalg og se hvad der er af spændende sager.

 3. Mette skriver:

  Uhhhh fristende.

  Ved du om de tager dankort, og om det er muligt at medbringe barnevogn og sønnike 🙂

  • MiniMalsen skriver:

   Man kan sagtens stille barnevognen udenfor, men om de tager dankort ved jeg ikke……prøv evt. at tjekke deres facebookgruppe, måske står det der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *