Psst – tøjdesign i børnehøjde

….i bogstaveligste forstand, for det er nemlig en lille gut på 4 år, som helt og aldeles bestemmer, når det kommer til print og farver på de lækre t-shirts i økotex bomuld, som hans mor designer. Mærket hedder Psst og har tre kollektioner: t-shirts med prints fra sønnens yndlingssange, t-shirts med prints af fede maskiner (traktorer og den slags), samt t-shirts med skønne dyr og motiver, som fx den på billedet med tigerhoved, som har glimmerøjne og neonfarvede knurhår!

psst
Selv om det er en lille fyr, som i øvrigt hedder Andreas, der ultimativt bestemmer, hvad der er cool, så fås der mange farvevariationer, så der også er noget til de (s)kønne tøser. Og måske er nogle af de fine prints også mere henvendt til pigerne – fx disse yndige flamingoer. Man kan se hele udvalget her og mærket forhandles her.

psst
Jeg kan slet ikke vente med at bruge vores to t-shirts, så I også kan se dem in action. Må lige strække den en måneds tid endnu ift størrelse, men det kommer jo til at passe perfekt med sommeren. Vi fik lov at vælge to, mange tak, og tigeren var absolut musthave – trendy og cool. Den anden valgte jeg ud fra, hvilken sang, som Cookie griner/smiler mest af pt og det er “mon du bemærket har”. Der sidder en lille mærkat på, som man kan scanne med sin smartphone – vupti, så kommer man lige fluks frem til teksten på sangen. Valget var lidt svært, for også “Mariehønen Evigglad” er ret så populær herhjemme. Fås i øvrigt både med korte og lange ærmer.
Til de små nuttetheder, som endnu er i deres mors maver, fås også et par t-shirts….til mor vel at mærke. Så fine med små fødder og hjerte på maven 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Ønskelisten, Tips og Tricks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Psst – tøjdesign i børnehøjde

  1. Camilla skriver:

    Ej, hvor er de bare SEJE!

    Den her blog er altså lidt for farlig!! Jeg får gode idéer heeeele tiden, fy skamme 😉

  2. 4 Mini Mes skriver:

    Lige den t-shirt med tigeren er rigtig fin og jeg kunne godt se min yngste søn i den, men den går vist lige netop ikke op i hans størrelse. De bliver nok også for store til print på et tidspunkt, min store på snart 12 ville i hvert fald ikke hoppe med på den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *