Sko med mange formål

20130901-101337.jpg

Jeg glemmer ofte at sætte mine sko på plads og det udnytter husets nye herre. Han er pt i en periode, hvor alt der bare har antydningen af en snor, skal ud at gå tur og således trækker han rundt med mine sneakers i hele husets. Han gemmer dem også, så forleden fandt jeg den ene inde i ovnen i hans legekøkken, ha ha … Mor er glad! Sønnike kan lide sko. Jeg har gjort det godt!

Vi bakser i øvrigt stadig med sygdom. Har heldigvis en tid hos ørelægen i morgen og så må vi se, hvad de evt. kan se. Vil så gerne ud af denne onde cirkel nu; specielt fordi vi går efteråret i møde, hvor jeg forestiller mig, at det kan komme ind handy at immunforsvaret er i top.

Jeans fra Tommy hilfiger (verdens bedste pasform!) og strik fra Norlie ss13

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Looks. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sko med mange formål

  1. Bolize skriver:

    Åhrrr – det er så synd med al den sygdom :/ Håber han snart bliver helt tip-on-the-top 🙂
    Og sneakers/sko med snørebånd? – tjaaa , man skal måske lige se det hele sådan lidt fantasifuldt – den ligner jo unægtelig en lille bitte dalmatiner-hvalp :-)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *