Holly’s lamper til en ti’er og lækre cardigans

Har I set det? Jeg ved ikke, om det er fordi de skal udgå eller noget, men Holly’s har lige nu de søde rispapirlamper med lilla kløvere på udsalg til bare 10 kroner. Havde der været nogle blå, havde jeg ikke betænkt mig et sekund, men lilla er ikke så meget “vores” farve til værelset. Lamperne findes her.

Holly's grå cardigan aw13

Der er i øvrigt så mange fine nye varer hos Holly’s – den grå cardigan er så fin og det mangler Cookie her til efteråret, så tror vi springer på den her. Vi kunne også sagtens bruge lidt nyt undertøj og så er der de evigt lækre heldragter, som jeg slet ikke glæder mig til at han vokser ud af rent størrelsesmæssigt. Find nyhederne her.

(der er benyttet affiliatelinks i teksten)

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, Fashion og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *