Vi tester: Nattøj og undertøj fra Bilka

Det er rigtig rart, når Cookie får lov at teste bløde lækkerier, som fx det nye undertøj og nattøj fra Bilka. Tøjet er “opgraderet” forstået på den måde, at der er tænkt ekstra på, at det skal kunne holde form og farve i vask. So far, so good. Vi har testet i ca. 14 dage nu og tøjet er vasket 4-5 gange. Ind til videre er der ingen bemærkninger andet end tøjet holder, hvad det lover. Det kryber en lille smule, men da det er bomuld er det jo helt normalt. I øvrigt vil jeg rose de brede elastikker på hipsters/boxertights – de sidder det helt rigtige sted på maven (i hvert fald til Cookie) og er syet sådan at der er plads til ble. Virkelig gode altså.
Vi har i øvrigt ikke kun brugt pyjamas til at sove i ….. bukserne har været også været brugt de seneste dage, hvor det har været ret varmt om eftermiddagen. Der blev de tykkere jeans alligevel for varme, så de har været rare at skifte med. Bukserne er jo så neutrale at de sagtens kan sættes sammen med noget andet basis og fungere på den måde.
Jeg laver en update på dette indlæg lidt senere, for vil gerne lige se, hvordan elastikkerne holder. Umiddelbart er der igen ingen bemærkninger, men jeg kan give et endnu bedre billede om et par uger.

Pyjamas koster 149kr. pr. sæt og hipsters koster 90 kr. for en pakke med to. Begge slags fås i Bilka og naturligvis også i pigemodeller.

Tøjet er givet til test.

20130904-074138.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Udstyr & tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Vi tester: Nattøj og undertøj fra Bilka

  1. Sofie skriver:

    Det ser da også vildt bageligt ud 🙂
    Det skal jeg huske, næste gang N mangler nattøj/undertøj 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *