mini rodini sweat suits

mini rodini sweatsuit
(alle billeder fra mini rodini)

Da første levering af AW-varer fra mini rodini landede i deres online shop, var jeg egentlig sådan lidt “skuffet”, men jeg har også et stort bankende hjerte for det mærke og følte bare ikke, at der rigtig var nogle drengestyles, som “ramte” mig. Havde dog (heldigvis, for ellers var jeg nok lidt på væggen) set lidt flere billeder og vidste derfor godt at der ville komme en del ting senere, som jeg ville være nødt til at købe. Omvendt, har jeg det sidste stykke tid haft fornuftshatten på og er blevet enig med mig selv om, at slappe lidt af, for vi har egentlig pænt meget *ahem*.
Jeg er dog ret fristet til at købe et sweat suit – dels fordi det er skønt print, men også fordi det er et super dagplejesæt, når nu kulden sætter lidt ind. Rart, lunt og behageligt. Vaklede længe mellem disse to sæt, men det endte med panter-sættet 🙂 Glæder mig til at få Cookie-drengen, som igen er sløj, i det. Er det ikke bare det fineste? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Indkøb, Ønskelisten og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til mini rodini sweat suits

  1. Karin skriver:

    Det er også det sødeste, mest “drengede” – god bedring med charmetrolden …forhåbentlig ikke alvorligt 🙂

  2. Mit hjerte banker stadig for pingvinerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *