Nyt i Cookie’s Garderobe: Boss Kids Dungarees + Mini Rodini Mint Panda vendbar Sweastshirt

Boss Kid Mini Rodini vendbar sweatshir
Jeg har virkelig virkelig virkelig forsøgt at lade være med at blive revet med af butikkernes lokkende mails med x antal procenter ekstra her i udsalgets slutspurtsfase. Pænt har jeg kigget på min liste over ting, som var gode at købe og sukket, når noget ikke stod der. Det har (tror jeg nok) sparet mig for nogle kroner at gøre det sådan. Det er få ting jeg ikke har fået fat i, men ting som Cookie sikkert lever ganske fint uden 😉
Sådan løst fra toppen af hovedet kan jeg da sige: Metallic støvler – tjek, Ver de Terre flyverdragt – tjek, Converse – tjek, Stella McCartney dragt med ulveprint – tjek, (lidt for meget andet Stella – mini-tjek….schyyyy), Marmar pullover – tjek, Burberry jeans – tjek og sådan lidt mere nødvendigt. Ikke til nu, men til næste størrelse, som er 80. Jeg mangler stadig at lagre lidt dragter, men der går jeg efter Holly’s, Småfolk, MarMar, Soft Gallery, Name it og New Generals.
Jeg vil meget hellere vise jer tøj i outfits end bare på bøjler, men kan simpelthen ikke vente med at vise jer disse to dele. Sweatshirten er vendbar, men jeg forestiller mig oftest at ville bruge den sådan som den hænger her. Begge dele har jeg sparet en lille bitte smule på, men måtte ud i verden for at fine sweat’en i str. 80/86 og portoen åd vist den besparelse pretty much 😉

Hvad har I gjort af gode udsalgskøb og hvad synes I om sættet her med smækbukser og sweat…..nuser ikk? 😀

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Fashion, Looks, Ønskelisten og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Nyt i Cookie’s Garderobe: Boss Kids Dungarees + Mini Rodini Mint Panda vendbar Sweastshirt

 1. Fik købt en vinterjakke til D fra Wheat forleden – til næste vinter altså, så str. 18 mdr. Den oprindelse pris var 650 kr., men jeg fandt den til 200 kr. i Bahne. Selv min mand syntes, at så var den okay at købe 🙂
  Men pt. er jeg rimelig SS13 orienteret. Er ved at koge Mini Rodini-listen ned til et par enkelte items, men det er så svææært!

 2. Heidi skriver:

  Det er ikke blevet til så meget, her købes bukser hos Bocajeans til drengene, da de jo kommer hjem hver isør med hul på bukser hver og hveranden dag. Så det bliver dyrt i længden. Men fodboldstøvler og forårssko er det blevet til, til dem begge :O)
  Fede Overalls, og sweat, glæder mig til at se det på :O)

 3. Bolize skriver:

  Rigtig skønne Cookie-sager 🙂

 4. Pingback: Cookie’s Outfit: The Mini Rodini Panda Sweatshirt |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *