New Generals AW13 // CIFF // CFW

New Generals AW13
Desværre, kunne jeg ikke få planen til at gå op sådan, at jeg var i stand til at se New Generals show på CIFF – drønærgerligt, men en af de “hager” ved både at ville se kvinde- og børnemode er, at shows lapper over hinanden og så må man jo som bekendt prioritere.

Ikke desto mindre, så var showet altså fuldstændig fantastisk. Jeg var spændt af to grunde – dels har de tidligere kollektioner været meget i tråd med hinanden og jeg tænkte, hvordan designerne ville twiste denne kollektion, så den fremstod ny i udtrykket, men jeg var selvfølgelig også spændt på at se, hvad David Andersen havde fremtryllet af showpieces.
New Generals – nu med efterårskollektion med farver, kunne man fristes til at sige, men de store farveflader fortsætter dog med at begrænse sig til en støvet rosa og en støvet blå i kombination med de gængse sorte og grå materialer. Ikke desto mindre var der endnu mere kant end tidligere og det moderne bybarn bliver helt sikkert klædt fremragende på af NG næste efterår. De enkelte looks blev selvfølgelig flot komplimenteret af David Andersens showpieces i form af trendy kasketter, snoede/flettede halstørklæder/slag.
Især drengesilhouetterne tiltaler mig – ikke fordi jeg selv har en dreng, men fordi jeg synes de er indbegrebet af den skandinaviske minimalisme! Enkle, moderne og med velovervejede twists, som fanger øjet og gør, at man lige præcis husker dét outfit. Som en lille sidebemærkninger, så prøv at lægge mærke til den fine dreng allernederst til højre. Det er jo David Andersen i mini-format, når man ser på outfittet! 🙂
Som en afsluttende bemærkning om en virkelig sej og ethicool efterårskollektion, så ville jeg ønske, at der var babyer/tumlinge med på podiet. Jeg håber da ikke, at man langsomt er ved at skære brandet til sådan, at det kun henvender sig til de store børn, for de helt små har også brug for mærker som New Generals til at give lidt kant til de mange bløde mærker.

Marlene/
Minimalsen.dk

Dette indlæg blev udgivet i Diverse, Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten, Tests & Anmeldelser og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

10 svar til New Generals AW13 // CIFF // CFW

 1. Heidi skriver:

  Der er virkelig stil over tøjet, det er fedt. Syntes vi i Dk godt kan tænke lidt for praktisk, og overtænke priser, og praktisk hed. Og så render alle rundt i jogging hejsere, og strik fra H&M, og ikke fordi der er noget som helst galt i H&M. Men det er nu også fedt, at kunne iføre sine unger i stilet og lækkert tøj :O)

 2. Guapizimo skriver:

  Noget af det tøj måtte gerne ende på nogle af mine børn, jeg kan godt lide stilen!

 3. Bolize skriver:

  Lækkert tøj 🙂

 4. Min imaginære datter sukker efter svaleprintet!

 5. Signe skriver:

  Holy s…. det er lækkert tøj! Jeg kunne lige se min søn i den grå/sorte sweatshirt.

  God søndag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *