Ilse Jacobsen Kids – Rubber boots red & Indigo

Ilse Jacobsen Rubber boot kids
Hvis I læser med på min modeblog, så ved I, at jeg har en særlig kærlighed til mærket Ilse Jacobsen. Dels outerwear-kollektionerne, men i høj grad også den almindelige tøj/sko/accessories kollektion. Så pæne ting i super fin kvalitet.
Nu er der så godt nyt til børnene, for den populære støvle med snører, “Rubber boot”, er at finde i sortimentet i børnestørrelser. Str. 30 – 35 og i to super fine farver – rød og indigo. Min personlige favorit er klart indigo. Jeg har nemlig set farven live og den er så smuk. De fås lige her i Ilse Jacobsens nystartede webshop.
Hey, Ilse….Kom nu med noget regntøj til ungerne også! Også drenge! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fashion, Fokus på Fashion, Ønskelisten, Udstyr & tilbehør og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Ilse Jacobsen Kids – Rubber boots red & Indigo

  1. Camilla skriver:

    Hvor er de skønne! Sådan nogle blive min søn vist nødt til at eje, når han bliver stor nok til en størrelse 30… selvom de nu er lidt pebrede i prisen 😉

  2. Cfashion skriver:

    Hvor er de bare skønne 🙂 Jeg går efter en lillesøster til Guldklumpen 😉

  3. Heidi skriver:

    Wow, de er fede. Men til den pris, og med den hast mine børns fødder vokser, så bliver det ikke lige dem de får. Vi bruger Bisgaard, som er så fed en kvalitet også. :O)

  4. Årh, de er fine! Lidt langt til at D kan bruge str. 30, men Ilse holder jo ved altid…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *