Valentinsdag d. 14. februar

Marc Jacobs heart puzzleMarc by Marc Jacobs Heart Puzzle

Vis du elsker. Vis du holder af. Vis du kan lide.
Jeg har diskuteret begrebet “Valentins” med rigtig mange og det er faktisk soleklart, at folk deler sig i to lejre, når det kommer til den poppede tradition, hvor hjerter og søde beskeder flyver rundt i universet og som man må sige, at især USA har været foregangsland for og som vel nok må holdes ansvarlig for at have udviklet dagen til ikke kun at gælde elskende par.

Den ene lejr mener, at det er “forkert”, at der lige frem skal være en dag, hvor man er (ekstra) kærlig og at det er noget pjat, at der skal en dato til at finde romantikken frem.
Selv synes jeg, at det er fjollet at gøre det op i enten/eller. Jeg vil hellere både/og.
Hvorfor kan man ikke være god og kærlig hele året og så bruge dagen til at gøre lidt ekstra for nogen man elsker eller holder af? For hånden på hjertet (heh….meget apropos), så er de fleste af os underdrejet en virkelig travl hverdag, hvor det måske indimellem smutter at huske den der søde sms, som man gerne har villet sende i 100 år eller den der telefonopringning eller buket, som man har tænkt skulle afsted til veninden?

Okay, okay. Måske er det kun mig, der har oplevet sådan nogle tider…(arh, mon dog…..jeg ved I er derude…jer der også gerne ville være endnu mere superwoman eller endnu mere fyldt med overskud. Kom frit frem 🙂 ).
Så lige præcis derfor bør vi da omfavne sådan en dag og give den gas med kærlighed! Lære vores børn om dagen, traditionerne og snakke med dem om, hvem der skal have en ekstra lille særlig hilsen. Cookie har i samarbejde med mig udvalgt sig tre personer, som skal have en lille kærlighedshilsen på torsdag.

Hvad med jer? Er jeg bare en håbløs fortravlet romantiker eller er I med mig? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Debat, Diverse og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Valentinsdag d. 14. februar

 1. Cfashion skriver:

  Åhh jeg syntes det er svært, jeg syntes det er en god dag, at hygge lidt ekstra kærlighed ind i forholdet og familien. Min mand skal være på arbejde indtil kl. 21.00 torsdag, så der bliver ikke så meget Valentinsdag for os, men jeg kan da fyre godt op under kærligheds-kedlen sammen med Guldklumpen. Jeg er sikker på han gerne vil holde i hånd, kramme, kysse og putte med mig – jeg har en rigtig hygge-p(r)utte fyr der 😉
  /Camilla

 2. Heidi skriver:

  Jeg er på den side af de delte vande, hvor jeg syntes det er opreklameret, og en pengepuger uden lige. Blomster, Chokolade og vin får lige et nyk opad i denne uge. Og jeg syntes charmen forsvinder, når der er brug for en dag som denne. Herhjemme er det meget federe, at det kommer pludseligt og ikke når det er dikteret udfra en Amerikansk dag. :O/ Så der er intet Valentines her torsdag, men måske tirsdag i næste uge, hvem ved :O)
  /Heidi

 3. Camilla skriver:

  Vi plejer herhjemme at få noget godt at spise og også købe hinanden en lille gave. Det er ikke så meget fordi det er Valentine’s Day, men mere bare fordi det netop for os er en god måde at stoppe op i den travle hverdag og sætte lidt ekstra pris på hinanden.

  Jeg kan ikke overhovedet se problemet i om det skulle være en amerikansk ting, det samme med Halloween. Jeg ved godt, at det meget er butikkerne og internettet måske, der bringer det til landet. Jeg kan dog godt blive lidt spids over, at butikkerne efterhånden også snart vil have os til at fejre 4th of July – det ER jo netop 100% amerikansk, hvor de andre sagtens kan være universelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *