Nyt Cookie-Køb: Levi’s

Det er selvfølgelig oplagt at købe de lidt dyrere ting på udsalg, hvis man vel at mærke er lidt ligeglad med om det er nyeste kollektion – det er jeg personligt med nogle ting. Både til mig selv og også til Cookie.
Eftersom bassen jo vokser pææænt hurtigt, så synes jeg måske det er lidt voldsomt at købe mange dyre ting, men når man kan få lidt nedslag, så vil jeg gerne lege med. Så derfor er den kære Cookie nu indehaver af sine første jeans – er de ikke bare søde? 🙂


De fås lige her.

Dette indlæg blev udgivet i Cookie's garderobe, Indkøb og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Nyt Cookie-Køb: Levi’s

  1. Heidi skriver:

    De er så fine, elsker Levi´s. Dem har mine børn også haft som små, og nu. Jeg finder dem oftest på loppemarkeder, til få penge. :O)

  2. Bolize skriver:

    De er da så cool 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *