Cookie på farten…..


Sådan her ser det ud, når vi er på farten….Cookie er ret så vild med at sidde i sin autostol, men det har jeg hørt fra flere at mange børn er. I hvert fald, så er det et sjældent øjeblik, hvor øjnene er åbne. Han snorksover simpelthen 🙂
Vores autostol er fra Maxi Cosi og sengetøjet er med yndlings-Barbapapa (totalt reminiscens fra min egen barndom – er vild med dem!) og nusseklud med frø fra Fred’s World (gave).

Nu er der ro i lejren…jeg har sunget mig selv halv-hæs og vadet op og ned ad stuegulvet den sidste lange tid for at få vinunderet til at sove, så fortjener lidt guf og snask med god film, synes jeg selv. Godbidder. Så logrer jeg lidt med halen igen 🙂 God lørdag derude!

Dette indlæg blev udgivet i Barneliv, Udstyr & tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *