Børneværelset: Farvestrålende Luftballoner

Cookie’s værelse er ikke sådan heeelt færdigt endnu – altså de vigtigste ting er der og vi pusler fx også i hans værelse, ligger ham lidt i sengen og bruger tid derinde, så han vænner sig til det, men jeg mangler stadig det der sådan skal gøre værelset mere helstøbt.
En af de ting, som jeg selv kan huske jeg var glad for på mit værelse, var uroer….kunne kigge på dem længe og fascineredes af dem. Det gør jeg stadig og har faktisk uroer i hjemmet. De er hyggelige. Luftballonerne her har sådan nogle fine farver og jeg synes faktisk den billige udgave er den smukkeste. Bare søg på “uro luftballoner” på google, så kommer den frem masser af steder. Det gør den dyre også. Prisforskellen er på godt 600-700 kr. og det i sig selv gør også at den billige appellerer mere til mig.
Er også stødt på DIY udgaver, som var fine, men min tid og tålmodighed rækker vist ikke til sådan et projekt lige nu. Måske i det mørke efterår…..der kan det nu være hyggeligt nok at nørkle med sådanne ting 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Børneværelset, Ønskelisten, Tips og Tricks, Udstyr & tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Børneværelset: Farvestrålende Luftballoner

  1. Sabina skriver:

    Jeg er faktisk mest fan af den billige, farverne er lidt mere spændende synes jeg 🙂

  2. Lou skriver:

    Jeg købte “den billige” uro på tilbud dagen inden jeg fødte for nogle uger siden. Det var sjovt nok det sidste jeg manglede på min baby-liste. Så det gjorde bestemt ikke noget at hun kom 10 dage før tid 🙂

    Lou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *